Toysdaily 玩具日報

查看: 11308|回復: 39

[個人收藏] 舊物新入...完左件心事.....ex合金 真三一萬能俠

多得朋友割愛, 以一個比較合理的價錢終於入左ex 合金真三一萬能俠.......可謂消除左一個極大怨念.......應ray 兄,可變兄要求...在此share 吓..........

收到時間好晏, 所以簡單影幾張相就算.........
個人場覺得, d 關節唔太好, 有點鬆........新三一關節實d.....
但外型就真係正到無朋友!!!
師兄幾錢入手? 你個櫃價值連城啊:shiny:
朋友價.....4牛幾.....:no:

好貴吓.....但無計啦......
Congratulation and pay attention to the wings. :)
回復 4# Douglas.M.Saint

德哥, 我已用緊新翼......舊翼唔敢用呀..........
舊翼已斷了…………………………:38:
恭喜晒.................又比我一早批中左, 都話係ex合金架啦..............又唔認.........:58:
p.s. 你朋友唔係op區.....................
呢隻要擁有,我隻舊Wing無事,新Wing未用過。
回復 7# ray文

Ray 兄, 唔開估先有神秘感......我朋友唔上td 的.........{:1_221:}
黎緊仲有真三一2,3號機, 真黑三一, 巨靈神,勇者雷登, 仲有transformer 系列...到底我是否為actions toys 打工???:no:
呢隻堅神物~~~~~~~~~~~~~~~~
呢隻真係好正!!!!!!
咦! 原來你都有玩ht堆ironman,真係好厲害!:71:

你隻真三一好正,實在無得彈!:love:
回復  ray文

Ray 兄, 唔開估先有神秘感......我朋友唔上td 的.........
manchuenau 發表於 18-3-2014 02:50 PM

:58:................因為我fd咁岩話放左比人都係你講咁上下價.............:78:
恭喜晒.................又比我一早批中左, 都話係ex合金架啦..............又唔認.........
p.s. 你朋 ...
ray文 發表於 18-3-2014 12:46 PM

文兄...我都估緊係咪花花呀..........佢好耐無上TD了.....