Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 舊物新入...完左件心事.....ex合金 真三一萬能俠

................因為我fd咁岩話放左比人都係你講咁上下價.............
ray文 發表於 18-3-2014 05:54 PM

幾時到你買呀文兄.....呢隻神物無理由放過....有買貴無買錯呀{:1_219:}
回復 16# iamfinethankuuu

Ray 兄快d.買。。。一陣又出埋2,3號機。。。。。
恭喜 Ching! 我仲等緊再版 (黎緊黑果隻唔算)...:die:
:ice:想買!不過一想到佢會全自動解體就放棄了.
恭喜 Ching! 我仲等緊再版 (黎緊黑果隻唔算)...
hondacl7 發表於 18-3-2014 11:44 PM

這公司一定改色再出,getter G1我現在等佢出戰損和一號全紅色機械獸。
呢野隻d關節...真係抽大盒蛋:(
回復 21# jimchan829

d關節又真係差過新三一.....唔夠實.........
文兄...我都估緊係咪花花呀..........佢好耐無上TD了.....
iamfinethankuuu 發表於 18-3-2014 10:55 PM

me2呀...........好鬼似..................:DD
幾時到你買呀文兄.....呢隻神物無理由放過....有買貴無買錯呀
iamfinethankuuu 發表於 18-3-2014 10:56 PM

我同佢無緣, 又冇人好價放比我..............都係等黑三一算.............{:1_224:}
回復  iamfinethankuuu

Ray 兄快d.買。。。一陣又出埋2,3號機。。。。。
manchuenau 發表於 18-3-2014 11:07 PM

我都想.............但太貴了..............{:1_240:}
我鍾情一號機多..............2,3號好少入............靠你喇...........:^
呢野隻d關節...真係抽大盒蛋
jimchan829 發表於 19-3-2014 01:08 AM

會長又唔放比我................{:1_219:}
回復 25# ray文

照入啦.....唔買會後悔呀........真係堅正!!!!!{:1_220:}

各位師兄...隻真三一關節係咪真係咁差架...? 由出個時買左之後....我完全唔敢拆出黎玩呀...驚拆盒等於幫佢拆骨...
師兄你連盒都唔開? 咁入面係點都無所謂啦
我同佢無緣, 又冇人好價放比我..............都係等黑三一算.............
ray文 發表於 19/3/2014 11:23 AM

照入啦.....唔買會後悔呀........真係堅正!!!!! x 2 {:1_220:}

回復  ray文

照入啦.....唔買會後悔呀........真係堅正!!!!!
manchuenau 發表於 19/3/2014 03:13 PM

可能佢靜雞雞買咗! :p