Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: manchuenau

[個人收藏] 舊物新入...完左件心事.....ex合金 真三一萬能俠

回復  ray文

照入啦.....唔買會後悔呀........真係堅正!!!!!
manchuenau 發表於 19-3-2014 03:13 PM

等緊好心人.................:p
照入啦.....唔買會後悔呀........真係堅正!!!!! x 2

可能佢靜雞雞買咗!
可變戰士 發表於 19-3-2014 08:58 PM

你都唔賣比我............點入呀~{:1_222:}
你都唔賣比我............點入呀~
ray文 發表於 20/3/2014 12:13 AM

我邊有錢玩咁貴嘅玩具吖! :cool:
會長又唔放比我................
ray文 發表於 19-3-2014 11:25 AM

個時識你實放比你{:1_219:}
回復  jimchan829

d關節又真係差過新三一.....唔夠實.........
manchuenau 發表於 19-3-2014 10:55 AM

我前後入過三定四隻...隻隻刀有小小事{:1_224:}可能真係我黑仔
不過最大問題刀係關節...
我邊有錢玩咁貴嘅玩具吖!
可變戰士 發表於 20-3-2014 01:04 AM

又扮野.................:74:
個時識你實放比你
jimchan829 發表於 20-3-2014 01:08 AM

:79:...........................
有買貴....無買錯呀....照入啦....ray 兄.......真黑三一係唔同野黎............
又扮野.................
ray文 發表於 20/3/2014 09:58 AM

聽manchuenau兄講下喇! 有買貴....無買錯呀....照入啦...  X 2  {:1_203:}
聽manchuenau兄講下喇! 有買貴....無買錯呀....照入啦...  X 2
可變戰士 發表於 20-3-2014 10:29 PM

你比我, 你比我, 你比我.............................:75: