Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Marvel Legends Infinite Series 6" 美國隊長

早幾年好d,冇貨可留電話,有貨就會通知我,唔了解d貨唔緊要,講到佢明知係乜貨,幫我去倉搵、到貨通知和留貨就可以,但現在架上冇貨又唔肯去倉搵,貨到電話又冇個,真係唔德:ar:
請問各位ching除左Y拍,邊度重有电影版美囯隊長,winter solider, 黑寡婦買?
回復 77# toys1333

Ching. Black widow吾洗諗啦,全港 只有炒家有貨。 CA / winter Solider我上星期六下午5時半沙田斗城仲有, 每款有好幾隻。
回復 78# 歐叉猛

唔該哂,ching
請問各位ching除左Y拍,邊度重有电影版美囯隊長,winter solider, 黑寡婦買?
toys1333 發表於 17-3-2014 02:07 PM

同問各位師兄同一個問題,
小弟想買隻電影版美國隊長,
知唔知依家邊到仲有?
回復 80# 畢加

灣仔玩具街有貨,仲特價!
黑寡婦就∼∼∼∼:die:!你找到通知我!
回復  畢加

灣仔玩具街有貨,仲特價!
黑寡婦就∼∼∼∼!你找到通知我!
brian_ctw 發表於 9-6-2014 11:07 AM

唔該哂師兄你先!
不過知唔知仲有無有得賣既地方係唔駛過海?
因為小弟好少去果頭.....:sad:
By the way,我少買都知黑寡婦係極稀有...{:1_222:}
唔該哂師兄你先!
不過知唔知仲有無有得賣既地方係唔駛過海?
因為小弟好少去果頭.....
By the  ...
畢加 發表於 9-6-2014 11:36 PM

如果三隻入上Y拍找找會易D,唔洗四圍行!
如果三隻入上Y拍找找會易D,唔洗四圍行!
brian_ctw 發表於 10-6-2014 09:45 AM

我只係想買電影版隊長咋:(