Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Marvel Legends Infinite Series 6" 美國隊長

大家要返工返學,就算有電話俾你,班炒家一定早過你到。我聽到排頭位個條友,話要8隻黑婦,未攞排緊隊 ...
westtung 發表於 12-3-2014 04:01 PM

,奧城佢地職員應該只放係DISPLAY 櫃度(即唔係掛出來俾人攞),唔會俾人同一隻重復買多過一隻KA...
,奧城佢地職員應該只放係DISPLAY 櫃度(即唔係掛出來俾人攞),唔會俾人同一隻重復買多過一隻 ...
dasw123 發表於 12-3-2014 04:28 PM

奧城反斗城咁好  唔比人同一隻重複買多過一隻?:47:
回復 60# westtung

原來市場已經去到咁嘅地步......
其實其他國家d炒家有無香港咁猖狂咖 {:1_215:}
,奧城佢地職員應該只放係DISPLAY 櫃度(即唔係掛出來俾人攞),唔會俾人同一隻重復買多過一隻 ...
dasw123 發表於 12-3-2014 04:28 PM

佢地只係打工,又唔係老細,唔會阻止你買幾多隻架

今早去沙田斗...只見CA & WS
原來昨日已返貨..
咁我問個男經理,問佢為何之前留O左電話,返貨都無通知
佢答我話,為公平係唔俾留電話的.....
咁我星期日一早去留電話果時,唔通我係未訓醒,發夢自己留電話???

我知..無留貨丫麻...不過我都唔係留貨....我只係想你通知我返左貨,我買唔到係我既事....
不過而家係返貨都無電話~

PS:沙田斗個女經理好人好多~~
頭像被屏蔽
回復 66# ernest1008

尋日女經理話前晚返+上埋架 我尋日11:20去到都係冇BW
小弟剛入手CA,玩O左一陣
發覺今次最值得一讚係個頸位
因為以往頸位都係連上身一件啤出,再油上肉色油
不過今次係上身一件件,頸位係用肉色膠啤出一件件,再砌上的~
回復 66# ernest1008

Ching, 我星期三中午一點前已經到過沙斗, 已經無BW啦.
其實真係唔明孩佬想點,BW連BAF身體咁少貨,邊可能有機會組成隻機械人呀?:67:
買隻玩具仲難過同佢乞:o
痴線!百零蚊隻膠公仔都甘膠膠難買,又要全套食!所以。。。。。。連蜘蛛,老美都冇買,吳支持隻臭鞋(不過真係整得幾靚嘅):77:
原來昨日已返貨..
佢答 ...
ernest1008 發表於 13-3-2014 12:39 PM

我前晚7點幾去好好彩搵到一隻BW:35:
原來昨日已返貨..
佢答 ...
ernest1008 發表於 13-3-2014 12:39 PM

我星期三打去問,個男經理又係咁答我
我仲要上星期4 同 日都有親身落去留電話

我又係話佢知唔係要你留貨,只係要你通知姐,
你唔通知咁我留個電話比你把鬼咩
個男職理仲要講到好似我錯咁,正福佳黎
斗斗城D員工俾我感覺係愛理不理咁、好多產品都唔了解或唔清楚...