Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Marvel Legends Infinite Series 6" 美國隊長

今日入手了black widow, 想請問樓主借給BW 拍照的2把小手槍是出自那隻玩具?
今日入手了black widow, 想請問樓主借給BW 拍照的2把小手槍是出自那隻玩具?
神打魔帝 發表於 9-3-2014 05:48 PM

抱歉遲回覆
那小槍是Hasbro ML常附的武器
應該蠻多角色都有,
我拿的這兩把是來自 Deadpool雙人包 & Winter Soldier 漫畫版
http://marvellegends.net/Line/MarvelLegends/HMLTP03.htm

你可以找找其他角色, 這種小槍其實很常出現在HML配件裡
抱歉遲回覆
那小槍是Hasbro ML常附的武器
應該蠻多角色都有,
我拿的這兩把是來自 Deadpool雙人包 & ...
xdio 發表於 10-3-2014 12:59 PM

謝ching 資料:77:
去外國或台灣買仲平,使鬼幫襯啲死炒家
Mcfarlane 發表於 8-3-2014 07:30 PM

不如搵個團購black widow
買到冬兵了 右手手臂關節好驚整斷
希望搵到black widow啦
想問下反斗城幾時返貨?
anson1319 發表於 7-3-2014 07:56 PM

豆斗城暫時只有第一wave呢....
豆斗城暫時只有第一wave呢....
手榴蛋包飯 發表於 10-3-2014 02:58 PM

有某幾間分店已經返左了,不過已經賣曬。
destiny 發表於 10-3-2014 03:07 PM

佢地應該自己hold 起左
destiny 發表於 10-3-2014 03:07 PM

竟然? 我果然沒運氣...
昨天去過港島2間豆斗+TST斗都沒發現呢...
去外國或台灣買仲平,使鬼幫襯啲死炒家
Mcfarlane 發表於 8-3-2014 07:30 PM

唔係喎,淘淘上左7字,EBAY/Y拍全部都5字
點買啊:69:{:1_230:}
銅記同奧記斗都打黎話返貨。銅記講明一隻黑婦都冇。去到奧記,返左兩箱得一隻黑婦。佢地已經開晒俾我地睇。的確得一隻。俾排頭位大大入左手。睇黎呢隻黑婦成為神物呀!
回復 55# westtung

師兄恭喜你,估唔到兩間豆豆嘅同事都咁負責任
銅記同奧記斗都打黎話返貨。銅記講明一隻黑婦都冇。去到奧記,返左兩箱得一隻黑婦。佢地已經開晒俾我地睇。 ...
westtung 發表於 12-3-2014 12:14 PM

神唔神物, 睇埋電影上前批貨先有定論
:blame:
回復  westtung

師兄恭喜你,估唔到兩間豆豆嘅同事都咁負責任
Assassin 發表於 12-3-2014 12:24 PM

負唔負責任要睇邊個聽電話,我幾間斗城留曬言到貨通知,一個電話都冇
負唔負責任要睇邊個聽電話,我幾間斗城留曬言到貨通知,一個電話都冇
嘉豬 發表於 12-3-2014 01:50 PM

我都留左電話喺黃埔豆豆
今日路過去睇睇 到左wave2冇電話……{:1_229:}

大家要返工返學,就算有電話俾你,班炒家一定早過你到。我聽到排頭位個條友,話要8隻黑婦,未攞排緊隊已經講電話話攞緊貨下午交收。你地睇2014 robocop, 電影都做完,其間你地幾可見到銀色果隻6吋擺喺貨場等你買。一入入8隻,唔係炒用黎食咩!

仲有,聽聞一箱8隻得一隻黑婦,奧斗返得兩箱即16隻,得一箱有黑婦。一開鋪四五條友,包括我攞黑婦。我排頭位想要8隻果兜友攞到一隻。班職只算好心打開晒兩箱攞晒出黎俾我地睇。全都係CA 同WS。你話就算以後返貨,真正玩家攞到嘅機會有幾大?