Toysdaily 玩具日報

(大家換件前注意)EX冥双簡單分辨左右前臂甲大腿甲小腿甲 P.1更新

本人中了左左大腿甲及小腿甲(即沒有刻劃), 現想誠邀其他師兄交換右大腿甲及小腿甲各一只(有刻劃), 煩請有興趣的師兄聯絡Email: orthopaedickennethlam@yahoo.com.hk   林生, 謝謝^^
我係日版中小腿左左,歡迎行/日版中右右小腿嘅師兄交換,星期六晩我會在旺角,請留電話到我EMAIL以便聯絡:nhf666@ymail.com
THX!
我小腿甲 左左(沒有刻痕)   右小腿甲(有刻痕)

有冇師兄可換?

e-mail:heatzet@gmail.com
可星期五,六,一全日於旺角交換

我中左前臂甲右右甲 (有刻痕) ,有中了左左甲 (沒有刻痕) 的師兄交換嗎?
my email: jimmyhkei@hotmail.com
我個隻是前臂右右,大腿左左,小腿左左!
有冇CHING要交換?
MY MAIL:ckato_hk@yahoo.com.hk
旺角or油麻地站換件

我的是前臂右右(有刻線),大腿正常,小腿左左(無刻線)
請問有人可交換嗎?我可以帶晒兩隻前臂,兩隻小腿俾你揀
另請問手瓜件甲有冇分左右的?
my email: patricklam2014@yahoo.com.hk]patricklam2014@yahoo.com.hk
港島灣仔附近或油尖旺換件,謝謝
中了:
大腿左左
小腿左左
前臂右右
有冇師兄可以同我換
cybster@hotmail.com

中了右右前臂(有刻痕),有師兄可以和我交換左前臂(沒刻痕)嗎?
時間地點你來訂,我來配合!感謝^^
andysiu1117@yahoo.com.hk
其實我想問, 上臂手瓜位有冇分左右的?
師兄們有冇咩方法投訴佢?我地呢次要行動,因為我聽講代理班行街話唔知點分,唔識換咁話……
neo.L 發表於 27-2-2014 08:21 PM

我只知FACEBOOK 有個
齊聲譴責萬代 Bandai商業詐騙賣垃圾 - Sad貨舉報站
唯有希望多d人group埋嘈引起到B記注意啦

我大腿甲 右右(有刻痕)  換 左大腿甲(冇刻痕)

有冇師兄可換?

e-mail:heatzet@gmail.com
可星期五,六,一全日於旺角交換
小腿甲 Right-Right(兩隻都有刻痕) 換 Left (沒有刻痕).
有無師兄可換?
My e-mail: t635680s@yahoo.com.hk
如果時間合適,可以在荃灣沿線地鐵站交換。

我個隻中左招……:
大腿右右(全有刻痕)
有冇師兄可以同我換呢??
我可於星期1-5 7pm後,六-日全日交換地鐵沿線換件~
有意的師兄請pm或e-mail me: luvgenji@gmail.com
thanks~~~
中了前臂右右,小腿左左,大腿左左
e-mail : raychan93@yahoo.com.hk
thank
我只知FACEBOOK 有個
齊聲譴責萬代 Bandai商業詐騙賣垃圾 - Sad貨舉報站
唯有希望多d人group埋嘈引 ...
Beelzebumon 發表於 1-3-2014 11:41 AM

都幾難啦
香港人都係慌死怕買唔到冇得玩
你睇依度個個都係想私下自己換就算
我係笨大睬你地都傻啦