Toysdaily 玩具日報

(大家換件前注意)EX冥双簡單分辨左右前臂甲大腿甲小腿甲 P.1更新

我個隻中左大腿右右(全有刻痕)。
有冇師兄可以同我換呢??
我可於星期1-5 7pm後,六-日全日交換地鐵沿線 ...
genji 發表於 3-3-2014 12:00 PM

我興趣換大腿!
我那隻是左左大腿(無刻痕)!
MY MAIL:ckato_hk@yahoo.com.hk
師兄們……我中左左大脾甲……有意交換請聯絡
Glory0212@Yahoo.com.hk:(
幾舊水買完仲要自己搵計換番arm
笨大有無品架…直程要全面回收啦
有冇未拎貨的大大曾去店舖要求退訂?
冇理由明知錯件仲去俾$拎
有冇未拎貨的大大曾去店舖要求退訂?
冇理由明知錯件仲去俾$拎
littleb2 發表於 3-3-2014 04:49 PM

我諗d店唔會lor, 得別係開訂7魚幾8魚個d, 而家唔好話Y拍已經5魚尾都水浸, 連旺角信X都有店做緊5魚尾就知有幾大鑊.....
我中小腿甲左左同手瓜左左,有興趣的師兄可電郵聯絡:huen008@yahoo.com.hk
我中(大腿,小腿)都係右右,
同你交換?
lcw1628@yahoo.com.hk
右右大腿甲...
唉, 依家先見到呢個post, 原來連手臂甲都有分
我唔會再買聖衣神話, 簡直垃圾質數
z23923907@yahoo.com.hk
求好心人換換:56:
暫時找到CHING換大腿甲!
現繼續找另一位CHING換前臂及小腿!
我中了右右前臂及左左小腿
有興趣交換可PM或EMAIL找我!
ckato_hk@yahoo.com.hk
我中了右右前臂及右右小腿
有興趣交換可PM或EMAIL我...
lun2@hotmail.co.jp
感謝大大分享如何分辨左右心得!
我係笨大都黎唔切揞住半邊嘴黎笑啦,擺明批有問題但唔駛負責 XDD
katsumoto 發表於 2-3-2014 07:08 PM

其實日本國內批貨應該都有問題。

照理,日本人自己都要嘈。

有冇人知日本情況。
我中左前臂甲右右 (有刻痕) ,
有冇師兄中前臂左左 (沒有刻痕) 可以交換嗎?
Thanks!
my email: jimmyhkei@hotmail.com
左左大腿甲
右右手臂甲
左左小腿甲

求換, Thanks!! My e-mail anfernee217@hotmail.com
本人中
左左大腿甲
右右手臂甲
左左小腿甲
求交換~
email :leungchingbe@yahoo.com.hk