Toysdaily 玩具日報

(大家換件前注意)EX冥双簡單分辨左右前臂甲大腿甲小腿甲 P.1更新

我是:
右右前臂甲,求左前臂甲(無紋)
左左大腿甲,求右大腿甲 (有紋)
右右小腿甲,求左小腿甲 (無紋)

Email: wantimothy@live.hk

{:1_198:}

我中左左前臂甲(無刻),左左大腿甲(無刻),右右小腿甲(有刻)

求換右前臂甲(有刻),右大腿甲(有刻),左小腿甲(無刻),換其中一件都唔介意

全部都換到了,謝謝
我3個PART都一樣,我懷疑其實係味真係有問題
唉……剛順利約左一位nice師兄交換左左大脾甲………昨晚檢查先再發現中埋小腿右右甲……有冇其他師兄適可以交換呢?{:1_224:}
可聯絡………
Email- glory0212@Yahoo.com.hk
回復 172# danielon

師兄, 已 email 給你, pls check.
Thanks!
我的是前臂右右(有刻線),大腿右右(有刻線)
(換其中一件都ok!!)

E-mail:lcy248@yahoo.com.hk
我買日版, 根本無分左右
先謝謝:64:!兩位大大幫助!已成功換大小腿甲!
餘下右右前臂甲!hold住先!暫時未找到能換件的大大!
反正和小腿甲一樣唔換對外觀不大影響!
也等待看看官方會不會有行動?

我中手臂右右 有刻線
大腿右右 有刻線
小腿左左 無刻線

有意交收講 email kuen822@hotmail.com
或者pm我
回復 175# freeza

Sorry le,好似收唔到你email
我的是前臂右右(有刻線)
想換前臂左左(無刻線)
請問有人可交換嗎?我可以帶晒兩隻俾你揀
my email patricklam2014@yahoo.com.hk
港島灣仔附近或油尖旺換件,謝謝

我大腿甲 右右(有刻痕)  換 左大腿甲(冇刻痕)
已順利完成交換

感謝
我大腿左左甲 有冇人有興趣換?
可於灣仔或籃田交換
carven1977@yahoo.com.hk
我的是手臂right(有刻線),有興趣換的話email比我,ma.matthew@yahoo.com.hk,時間地㸃可以就,thanks

已約, THX!~~~感激X100