Toysdaily 玩具日報

(大家換件前注意)EX冥双簡單分辨左右前臂甲大腿甲小腿甲 P.1更新

小腿甲 Left(沒有刻痕) 換 Right (有刻痕).
大腿甲 Right(有刻痕) 換  Left(沒有刻痕)

e-mail:chh2701@yahoo.com.hk
可以在寶林-北角沿線地鐵站交換,時間再約。

我中右右小腿,有人同我交換嗎?
longlongcat2003@hotmail.com
我的是前臂左左(無刻線),小腿右右(有刻線)
請問有無ching交換?
my email: bentoo234@yahoo.com.hk
我的是前臂右右(有刻線),大腿右右(有刻線)小腿左左(冇刻線)
(換其中一件都ok!!)

E-mail:Lcy248@yahoo.com.hk
我的是前臂左左(無刻線),小腿右右(有刻線)
請問有無ching交換?
my email:
bentoo234 發表於 2-3-2014 01:18 PM

已email Ching
都幾難啦
香港人都係慌死怕買唔到冇得玩
你睇依度個個都係想私下自己換就算
我係笨大睬你地都傻啦
san328 發表於 1-3-2014 07:21 PM

我係笨大都黎唔切揞住半邊嘴黎笑啦,擺明批有問題但唔駛負責 XDD
我是小腿左左(無刻線) 手臂老鼠仔左左(無刻線)
Gominggo@hotmail.com :64:
十分抱歉。
今日已經同其中一位CHING換左小腿同前臂。
其他CHING,唔好意思。:64:

我的是前臂右右(有刻線),大腿正常,小腿左左(無刻線)
請問有人可交換嗎?我可以帶晒兩隻前臂,兩隻小腿俾你揀
另請問手瓜件甲有冇分左右的?
my email patricklam2014@yahoo.com.hk
港島灣仔附近或油尖旺換件,謝謝

昨天巳經去了購買的玩具店登記了個人資料.幫我反影問題給代理知道!他們說這次問題很大,
代理應該會做野!隻野爆左獲都唔會太多人夠膽買,零售商都積左D貨係度!希望代理早D有好消息啦!
還有師兄知道手瓜有分左右的嗎?我的是兩邊手瓜也(無刻線)的,如果有分就要再搵人換!

前臂右右(有刻線)換(冇刻線),有師兄要換的話可以E-MAIL我,THX~andysiu1117@yahoo.com.hk

我中右右小腿左左手瓜,有人同我交換嗎?
longlongcat2003@hotmail.com
昨天巳經去了購買的玩具店登記了個人資料.幫我反影問題給代理知道!他們說這次問題很大,
代理應該會做野!隻 ...
安迪仔 發表於 2-3-2014 10:40 PM

我的手瓜係有線的,應該都是有問題了

deleted...............

我的小腿係右右有線的
my email  

已約了更換,多謝各位:64:
我個隻中左大腿右右(全有刻痕)。
有冇師兄可以同我換呢??
我可於星期1-5 7pm後,六-日全日交換地鐵沿線換件~
有意的師兄請pm或e-mail me: luvgenji@gmail.com
thanks~~~