Toysdaily 玩具日報

(大家換件前注意)EX冥双簡單分辨左右前臂甲大腿甲小腿甲 P.1更新

更新:
大腿甲、小腿甲已換!!

現求:
手瓜上手臂甲:左 左(兩隻無刻痕)
手臂甲:右 右(兩隻都有刻痕)
想交換 手臂甲 "左" (無刻痕)同 手瓜上手臂甲 (有刻痕) 各一件?
有興趣 可pm or e-mail 我 : hcmdove42@yahoo.com.hk
thx
我果隻中左:
大腿甲: 左 左(兩隻無刻痕)
想交換大腿甲(有刻痕) 一件?
可e-mail 我: ben_laihk@yahoo.com.hk
可以在Mongkok shop (6:00-9:00pm)交換。
我中左
大腿甲: 左左
小腿甲: 左左
前臂甲: 左左
有興趣交換請email: kevin_wong0630@yahoo.com.hk
thx~
Email sent. Thx!

我中左
有興趣交換請email:
thx~
巴治奧 發表於 24-5-2014 10:24 AM
回復 248# 巴治奧

Email Send, THANKS
我中小腿: RR

有興趣交換請email

yuki_kudo@hotmail.com

THX
本人有以下件求換:
本人持有手瓜上臂甲(冇坑)左左,求換一隻右(有坑)
本人持有下前手臂甲(有坑)右右,求換一隻左(冇坑)
本人持有大脾甲(冇坑)左左,求換一隻右(有坑)
本人持有小腿甲(有坑)右右,求換一隻左(冇坑)
我email  kyostanley@gmail.com
麻煩請有想換的話請盡快覆我, thx
更新:
我中左
小腿甲: 左左 <--已換
有興趣交換請email: kevin_wong0630@yahoo.com.hk
thx~
Email sent. 請查收。

quote]更新:
我中左
巴治奧 發表於 25-5-2014 10:59 AM [/quote]
第二次更新:
我中左
小腿甲: 左左 <--已換
前臂甲: 左左 <--已換
thx~

本人有以下件求換:
本人持有下前手臂甲(有坑)右右,求換一隻左(冇坑)
本人持有大脾甲(冇坑)左左,求換一隻右(有坑)(已換)
本人持有小腿甲(有坑)右右,求換一隻左(冇坑)
我email  kyostanley@gmail.com
麻煩請有想換的話請盡快覆我, thx {:1_229:}
想要小腿甲冇坑,我2隻都有坑
想要大腿甲有坑,我2隻冇坑
Please what's app me 98037904, thx
本人有以下件求換:
本人持有下前手臂甲(有坑)右右,求換 ...
kyostanley 發表於 26-5-2014 12:11 PM

已email換大腿甲, 謝謝!
我中左
thx~
更正
想要小腿甲冇坑,及大腿甲冇坑
我4件parts 都有坑
Please what's app me 98037904, thx