Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 有冇人知這間是甚麼公司?

賓賓賓 兄, 唔駛咁衝動, 如果你唔係呢邊出POST, 大家都會少左好多快樂
咁係咪呢D post 一出就要個個都要石破天驚咁嘅feedback上面位仁兄先開心?我又唔覺有人攻擊啲乜只係反應冇咁熱烈咁解
至於點解唔同步係 td 出 post 係因為呢到既留言質數已越來越低了

惡意攻擊、顛倒是非、跟紅頂白、自以為是隨處可見

既然幫不了朋友,自己又受不到尊重,所以我決定放棄呢個所謂「橋頭堡」既玩具交流地,一個我和一班好友曾經喜愛終日流連既地方

benbenben4213 發表於 3-3-2014 23:09

人越多自然越雜,若果有一日TB都有咁多人時情況大同小異...

只是管理版務的人夠不夠經驗涵養去巧妙化解矛盾,而不是將之深化...

TD有沒有這麼具正面影響力的管理人? 至少還有鹵C!...如果佢會正式重出江湖的話...
雖然上次隻十五機確實出事,不論玩具質素又好,後來的抛售性降價事件都好, 真係令好多捧場客,包括小弟失望 ……………… 不過今趟齋睇宣傳圖片,呢隻百獸王嘅質素好似唔差,個人感覺比美版隻合金水準更高更靚,所以我仲係會選擇俾機會呢間公司, 不過就未必咁早出手! :!
回復 22# benbenben4213

ben兄...好記得當年一齊同你分享"戰隊"的快樂時光...當然亦尊重ching的決定..點都好..得閒都兩邊睇吓!唔回文都唔緊要...:77:
回復 26# 人仔貓

大致上認同ching所言:$
TD 真係唔止無賴多,無知的人都好多

網上相片無版權?? 你估呢度強國咩

依家D人有咩都話人打手,曲線宣傳,少少野就嘈到拆天,真心想分享的CHING都走得七七八八,有時想輕輕鬆鬆睇下玩具資訊,點都有人嘈交嘈幾版

唉......................TD呢度都已經變哂質,講多都係SIDE氣
對於非授權的第3廠玩具, 未有過業績, 定價又唔平, 加上15機事件, 有戒心是好正常的, 幾大都睇左現貨先, 買期貨就真的咪搞啦.
very strange name to me....should wait until comment is out!
好貴咁bo…. 加上冇位放:59:
頭像被屏蔽
對於非授權的第3廠玩具, 未有過業績, 定價又唔平, 加上15機事件, 有戒心是好正常的, 幾大都睇左現貨先, 買期 ...
redfish 發表於 4-3-2014 10:03 AM

其實一直唔明對於非授權的第3廠玩具可以出玩具,但點解唔會有事? (唔比人告)
藍獅子隻藍咁深色既~
其實一直唔明對於非授權的第3廠玩具可以出玩具,但點解唔會有事? (唔比人告)
宇宙之王者 發表於 4-3-2014 01:34 PM

好似第3廠TF咁, 冇用官方名稱和LOGO, 件野唔係抄人模, 應該冇咁易被人告.
頭像被屏蔽