Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 7月 千値練METAMOR-FORCE 超獸機神斷空我

damn.. after all the inforamtion from here, seems over 2000 /2500 is a must...
and i also missed the 3rd time release of SOC 超獸機神.... i think i can give up this robot in my life totally.... :79:.. shit....:help:
真係認為/想佢做到可分体變形...?????
小心希望愈大失望愈大~~!!!!!
damn.. after all the inforamtion from here, seems over 2000 /2500 is a must...
and i also missed t ...
drexler22 發表於 17-2-2014 02:19 PM

呢個價真係太高了....除非佢高可動或者可合体同分体...加上QC好....如果唔係真係:Q
155MM? 即係15.5CM嗎?
宇宙之王者 發表於 17-2-2014 12:26 PM

手多多, 求其改, 唔好大插....
容易D比較到高度....

等見到完成品 ( 出貨 ) 先唸買唔買囉...
如果係B記係基戰自創既最終斷空我會興趣大D~~~~又或者NOVA~~~~{:1_237:}
如果係B記係基戰自創既最終斷空我會興趣大D~~~~又或者NOVA~~~~
黑色三連敗 發表於 19-2-2014 09:33 PM

我都想要NOVA多D,唔想玩D舊酒新瓶。。。。。。一路有留意邊度有Halfeye NOVA,曾經見到阿虎有4牛起拍的,但過兩天就提早close bid了。。。。。又留意了Halfeye黑神Shulawga很久,香港唔見有,淘寶有但就人民幣8k。。。。。又留意WAVE機甲界鐵巨神金屬色版,又是只有淘寶有,人民幣7~8k。。。。。。唉,留番給d有錢人算了。。。。。
我都想要NOVA多D,唔想玩D舊酒新瓶。。。。。。一路有留意邊度有Halfeye NOVA,曾經見到阿虎有4牛 ...
gazza1211 發表於 19-2-2014 10:33 PM

想要Nova x 2!!!:35:
p.s. WAVE機甲界鐵巨神金屬色版,人民幣7~8k???? 不是吧!? 之阿苦auction見到$4500, 不過已close了

:77:恭喜恭喜, 終於真相大白~~!!!!!!
好似隻象變形唔同合金魂.......
好似隻象變形唔同合金魂.......
chris_kit 發表於 20-2-2014 09:50 AM

我有無睇錯, 好似車尾部份係條腰插左係度
頭既機械人形好似有個大背包咁
咁又唔好講到舊酒新瓶
出得好既,佢肯出埋NOVA,都會照買
希望快D有得睇埋合體前既版本
豹的兩旁好似冇炮咖 ~~~ 係獅子先有 ~~ 希望到時出貨唔好攪錯啦