Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 7月 千値練METAMOR-FORCE 超獸機神斷空我

銀彈裝填中,每隻都三段變形+合金件+高可動+精緻塗裝+大合體+熱門腳色+最後集結在千值練這個名號之下....感 ...
hi600gg 發表於 15-2-2014 04:23 PM

你都幾勁下喔
就得過幾張相
就可以睇到咁多嘢
高人:71:
回復 62# zz晴天

我覺得很合理阿,看這隻千值練巨神,沒合體、沒變形、雖然非常經典,但熱門度跟斷空我比較也算低,訂價就4萬日幣了,

斷空我...有可能便宜嗎?:45:

終於有廠再出超獸機神啦:$

希望3牛樓搞得掂:75:,不過目測象腳貼唔晒戰車,感覺有少少向前傾:50:
回復  zz晴天

我覺得很合理阿,看這隻千值練巨神,沒合體、沒變形、雖然非常經典,但熱門度跟斷空我 ...
hi600gg 發表於 15-2-2014 09:00 PM

三段變形+高可動+精緻塗裝+大合體...
樓上應該是說你看穿了這些, 並非價錢...........
看肚的位置應該知道.........就算有得分體獨立變型都應該要換件..........{:1_212:}
回復  zz晴天

我覺得很合理阿,看這隻千值練巨神,沒合體、沒變形、雖然非常經典,但熱門度跟斷空我 ...
hi600gg 發表於 15-2-2014 09:00 PM

咁講分分鍾要三隻牛或以上 :no:
咁講分分鍾要三隻牛或以上
zz晴天 發表於 16-2-2014 09:51 PM

不用太擔心, 那師兄只說了部份, 那巨神12"高, 多合金又會亮燈, 這些都沒說, 而且這斷空我到現在就只得幾張圖的phototype, 連多大只都未知, 不知怎下定論?:38:

等多點消息吧
而家出玩具, 若SELL可動變形, 出初模時俾唔到人睇既咩...???
咁有信心靠呢舊試辦吸單嗎...????
香港人 發表於 15-2-2014 12:23 PM

而家出玩具, 佢出個板出來可以無敵咁靚, 現貨就SAD到媽媽都唔認得
有D試辦都未有已經可以收人錢啦

不過千値練未衰到咁
而家出玩具, 佢出個板出來可以無敵咁靚, 現貨就SAD到媽媽都唔認得
有D試辦都未有已經可以收人錢 ...
DanielDaniel 發表於 17-2-2014 12:26 AM
問題係佢原本有變無/靚變醜就話sad, 可以呻下啫,
但而家得個初辦, 就想佢有呢樣.有果樣, 又想佢可分體變形...
咁個人意願, 係為乜先...????
我想問個個話三牛,係大牛定金牛? 我係鋪頭都做野啦~ :26:

真係幾高架!

回復 72# Mr.九流

這大小應該跟GX-13差不多大小,
後面那隻巨神ゴーグ 30CM上下就要41790YEN

這隻超獸可合體、變形,大隻又有合金
估計要42000YEN~50000YEN,以目前千值練發售進度來看
明年發售的可能性比較大
回復  Mr.九流

這大小應該跟GX-13差不多大小,
後面那隻巨神ゴーグ 30CM上 ...
til520102 發表於 17-2-2014 10:32 AM

{:1_214:}價錢一流!
回復 72# Mr.九流 \

感謝師兄,高度總算找到了,不錯說... ...比真龍三一好,那隻官方高度為155mm...
這隻應該跟gx13差不多,,,不錯^^
回復  Mr.九流 \

感謝師兄,高度總算找到了,不錯說... ...比真龍三一好,那隻官方高度為155mm...
這隻應該 ...
AC84 發表於 17-2-2014 11:35 AM

155MM? 即係15.5CM嗎?