Toysdaily 玩具日報

查看: 10756|回復: 24

HT MARK 42合金版係咪無出過官圖?

好似搵唔到咁...
好似搵唔到咁...
Cedric1991 發表於 7-2-2014 04:13 PM

吓, 唔係呀?

係呀,無出過{:1_210:}
係wo,可通因為我打個keyword 係mark 42所以搵唔到,
Thx咁多位
係wo,可通因為我打個keyword 係mark 42所以搵唔到,
Thx咁多位
Cedric1991 發表於 8-2-2014 11:13 PM

唔知你幾多歲,不過如果你連 hot toys 都唔識搵,你返工點算 ?
唔知你幾多歲,不過如果你連 hot toys 都唔識搵,你返工點算 ?
transfarmer 發表於 9-2-2014 08:25 PM

又有關係?幾多歲又如何?
我就係喺TOYSDAILY打HOT TOYS MARK42搵唔到,
唔信你自己試

不過連 hot toys 都搵唔到,唔代表返工有問題

你問我返工點算時不如問吓自己人地得罪你D咩要串人
客人問你問題戈陣唔通答佢:你咁都唔知點返工?
正路都係打 IRON MAN搵架啦.....HOTTYS幾時去到MRK 42呀
正路都係打 IRON MAN搵架啦.....HOTTYS幾時去到MRK 42呀
改咩名好? 發表於 13-2-2014 05:07 PM

咁呢隻IRON MAN係MARK42
唔係咁都有問題MA?
改咩名好? 發表於 13-2-2014 05:07 PM

你試下打HOT TOYS IRON MAN MARK 42睇下有無
我keyword 打過
HOT TOYS IRON MAN MARK 42
hot toys mark 42
iron mark 42
都無
點知原來要打XLII
你試下打HOT TOYS IRON MAN MARK 42睇下有無
Cedric1991 發表於 13-2-2014 05:15 PM

直接上HOTTOYS官網咪得囉.....

我岩岩講既係 就甘搵IRON MAN咪得囉
又有關係?幾多歲又如何?
我就係喺TOYSDAILY打HOT TOYS MARK42搵唔到,
唔信你自己試

不 ...
Cedric1991 發表於 13-2-2014 04:57 PM

真係唔話你出嚟點做嘢都得,假如你唔係唔太識用電腦嘅阿叔,
係個十幾二十打後正常現代人,呢個世界上有google呢樣嘢咁耐都唔識用,
淨係識鑽牛角尖喺td度search,seach唔出又唔抵得畀人話,
真係唔知你點喺依家呢個時代生存。
有圖不解釋,google search你喺td打嘅key worlds"HOT TOYS IRON MAN MARK 42"
真係唔話你出嚟點做嘢都得,假如你唔係唔太識用電腦嘅阿叔,
係個十幾二十打後正常現 ...
chshting 發表於 14-2-2014 10:11 AM

我唔係想淨係搵相,我係想搵返個post呀