Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Cedric1991

HT MARK 42合金版係咪無出過官圖?

我就係記得有出過,留過言但搵唔返所以先問下姐,咁都要鬧?
平時返工太大壓力車上網都要搵交嗌?
我唔係想淨係搵相,我係想搵返個post呀
Cedric1991 發表於 16-2-2014 09:00 PM

你睇下你自己一開始個 post 點問法

有時俾人話,除左個條友番工好大壓力之外,
都可以諗下自己有冇問題既,如果你有讀寫障礙,
唔怕講出黎,我同你道歉。

如果唔係,就檢討下自己詞不達意,又唔識搵方法解決,
有問題就攻擊先決 :42:
你睇下你自己一開始個 post 點問法

有時俾人話,除左個條友番工好大壓力之外,
都可以諗下自己有冇 ...
transfarmer 發表於 19-2-2014 01:17 PM
無錯,我係打漏左iron man,但一樣有人明,有人答,係你攻擊人在先
有人答左我,亦都有講返聲唔該
我問個問題又唔係指定你答,你唔入黎單打唔會有人話你啞既,定係你自己有讀寫障礙?人地明既野你唔明反而入黎小

再者,個論壇係你開?係咪要訂立壇規唔可以問問題?係既話咁咪講囉,我唔問問題喇咁
仲有,而家我廿二歲,做左四年野,隱定工作,唔洗你擔心丫。

叫版主收版規呀笨,咁做同共產黨無分別
回復 18# Cedric1991

你唔係打漏IRON MAN咁簡單,見你個POST都知你想問既係HOT TOYS IRON MAN MK XLII DIECAST官圖 , 不過你講D唔講D,俾人串兩句就駁嘴:42:到底係你講野1999生語癌定係左兜右兜唔串得就見仁見智啦:he:
一開始問官圖>正路HOT TOYS個網度有>話KEYWORD搵唔到>兜落去MK42搵唔到要XLII>有人貼埋圖GOOGLE SEARCH>又兜落去話原來想搵返個POST:47:
咁請問:
[HT MARK 42合金版係咪無出過官圖? 好似搵唔到咁... ]
同[TD係咪無出過HT MARK 42合金版官圖] [好似搵唔到個POST咁... ]
有幾大分別呢?
係公眾平台發言預左有唔岩聽既說話架啦,反問返你,個論壇係你開?係咪要訂立壇規唔可以串人?呢D咁小學雞既論點就慳D啦:62:
網上冇真樣睇,大家都係文字交流,問返自己點解會俾人串先,唔通貪呢度有言論自由咩:34:
回復  Cedric1991

你唔係打漏IRON MAN咁簡單,見你個POST都知你想問既係HOT TOYS IRON MAN MK XLI ...
夏金城 發表於 20-2-2014 03:07 PM
你地話咩咪咩囉,我都費事再講
俾你地贏左又點?咪繼續串其人囉
總之我玩玩具為開心,唔係要喺度嘈
你地鐘意嘈就慢慢嘈落去
我覺得玩玩具無必要咁囉
你地問條問題都要打咁大篇野反擊

回復 14# chshting
回復 13# 改咩名好?
回復 17# transfarmer
回復 19# 夏金城
    咁多位大佬,係我錯喇,對唔住先,
有咩得罪就在此道歉,
總之唔該哂你地,我唔想再嘈喇
俾我輕鬆玩玩具啦,唔好再嗌交啦,咁樣罵戰真係好討厭,話我有語癌又好,小學雞又好你地鐘意點諗都好我都唔理喇
我要既問題都已經有答案,唔該哂
是否今月出貨? THX
是否今月出貨? THX
lfli 發表於 23-2-2014 10:41 AM

呢隻
   就算出咗貨,前面有咁多單,後面果d都有排等
回復 20# Cedric1991

樓主吾係弱智就應該係小學生..