Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Play Imaginative 鐵甲奇俠 Ironman Mark 7 試拍(相片也感受質感)-新加玩具報告link

見到有師兄好似中sad,於是立刻開箱,可能我好彩,QC比預期好好多,無乜花,只有大脾仔同背部肩位銀色部份好似有D印,唔知用火酒抹唔抹到? 另外個Armor 真係好鬼正,而且好重下,唔怪得成盒野咁重秤

回復 90# sigi
我個remote背部都花晒!師兄有先在armor開制嗎?
回復  sigi
伏特加 發表於 29-1-2014 11:57 PM

我係丫~ 唔係開左制就用到個REMOTE 咩?
{:1_197:}
回復  sigi
伏特加 發表於 29-1-2014 11:57 PM

我個箱都有少少花. remote花我相信換不了,而且都是水貨. 但你可問下?也是蒸粉?
我就係用唔到~拎出黎睇個陣己經花曬 我換埋電子試 都唔得!
sigi 發表於 29-1-2014 11:54 PM

不用remote制後面也差不多.你會吾会太近按?{:1_197:}
不用remote制後面也差不多.你會吾会太近按?
bin 發表於 30-1-2014 12:11 AM

1M 內唔算太近呱 ~
1/6已經咁重, 咁1/4果隻Mark 42就更加不得了....:x
回復 81# bin

有驚喜!!!!! qc唔錯 無花 燈正常 hall of armor 好正
remote 係其中一塊海棉到 要留意入哂3粒電後 記得係後面開個開關制
感覺好正  無後悔入到 42快d出貨啦:63:
回復  bin

有驚喜!!!!! qc唔錯 無花 燈正常 hall of armor 好正
remote 係其中一塊海棉到 要留意 ...
vin_tg56 發表於 30-1-2014 01:06 AM

你又訂了1/4 MK 42? 太大我沒訂, 但無armor,可能反而輕D! 我個armor前燈則有D花, 但都是水貨,無得换{:1_206:}
1/6已經咁重, 咁1/4果隻Mark 42就更加不得了....
joehui 發表於 30-1-2014 12:33 AM

1/4 MK 42, 但無armor,可能反而輕D!
1M 內唔算太近呱 ~
sigi 發表於 30-1-2014 12:16 AM

可能如下面ching说耍先按armor後之製,才用到remote. 再試下:36:
可能如下面ching说耍先按armor後之製,才用到remote. 再試下
bin 發表於 30-1-2014 09:37 AM

後面有個開關制 我都試埋~ 無反應! 我仲訂左隻1/4 哈~
後面有個開關制 我都試埋~ 無反應! 我仲訂左隻1/4 哈~
sigi 發表於 30-1-2014 09:55 AM

那就可能remote壞了或armor燈/receiver壞了! 但哩批水貨多數無得換, 來回寄1次都好幾百蚊:35:
回復  mushroom
我仲上左20�F博大霧取WM,點知唔得,
因為我好少出旺角,所以每次都想做晒D野
伏特加 發表於 29-1-2014 08:45 PM

師兄一定玩開健身
回復 93# sigi
係呀,我在armor入左電,之後試背面開關,最後先試remote的,師兄確定入晒所有電蕊嗎?