Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Play Imaginative 鐵甲奇俠 Ironman Mark 7 試拍(相片也感受質感)-新加玩具報告link

呢隻MARK7真係幾正! 合金感覺真係唔一樣 好正丫 謝分享!
tiikly 發表於 27-1-2014 11:09 PM

CHing見你都買了, 慢慢玩, 你之後會再拍些靓圖分享?:57:
我磅沒20多磅,约17-18磅,8kg, 你磅幾重?
bin 發表於 27-1-2014 10:36 PM

頭先我磅有成廿二磅,唔通我個磅壞左?
咁多 嗰post 隻野都係得企定定,睇嚟PI呢隻有D中伏

等佢跌吓先,平D再唸吓買唔買
若有下調空間就好, 可以諗!
頭先我磅有成廿二磅,唔通我個磅壞左?
wpc 發表於 28-1-2014 04:48 AM

你check check 個磅, 我觉得無咁重, 我的才17-18lb. 因為個armor才约3.5kg(不包箱), ironman body才1.2kg左右(不包箱), 個箱應沒5kg多吧! or 你內有bonus part ..hoho{:1_197:}
呢隻重D定HT果隻重D
伏特加 發表於 27-1-2014 08:18 PM

一定係Pi
咁多 嗰post 隻野都係得企定定,睇嚟PI呢隻有D中伏

等佢跌吓先,平D再唸吓買唔買 ...
arale 發表於 28-1-2014 05:46 AM

暫時多數CHing都滿意. 你可等卞, 如货多可能會跌, 但下跌最冬3-4魚(巳耍蝕讓), 因為成本贵:54:
若有下調空間就好, 可以諗!
mushroom 發表於 28-1-2014 08:33 AM

下面剛说了, 如下跌4-5魚,就已執到{:1_235:}
一定係Pi
mushroom 發表於 28-1-2014 09:25 AM

我估PI重HT成倍, 最少也有30%(只估沒磅過HT):60:
呢隻重D定HT果隻重D
伏特加 發表於 27-1-2014 08:18 PM

應該是呢隻吧………………
全部都係企定定post,有冇多d?
回復 1# bin
大大有沒有影多些 動作 及 在光線充足下 拍攝 相呢  ??
Thank you so much !!!
回復  bin
大大有沒有影多些 動作 及 在光線充足下 拍攝 相呢  ??
Thank you so much !!!
locat 發表於 28-1-2014 11:04 AM

我好夜才拍, 用了好短時間, 而且D動作官方也有, 只影影自己做下記錄, 只開房燈, 如有大火數燈好好多, 又可用細光圈,快鬥又不用那么慢(1/2-1/8s),怕手震.:74:
全部都係企定定post,有冇多d?
khwong67 發表於 28-1-2014 10:47 AM

未有時間影. 而且upload 相上post好煩. ching有快D方法?:58:
擺多啲動作麻,一試就知龍與鳳啦