Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Play Imaginative 鐵甲奇俠 Ironman Mark 7 試拍(相片也感受質感)-新加玩具報告link

之前佢隻金7我無磅過,唔怪得蒸X打來要約定時間取貨,佢話盒野好鬼重
我見佢有出掌手,但又無見人裝過,so far都係企多唔知擺到幾多姿勢呢?
我見佢有出掌手,但又無見人裝過,so far都係企多唔知擺到幾多姿勢呢?
whitedol 發表於 28-1-2014 11:47 AM

一般posture官綱都有, ching自己有冇擺ar?:58:
擺多啲動作麻,一試就知龍與鳳啦
Toys_fan 發表於 28-1-2014 11:22 AM

可能惡遲D有ching影, :34:
之前佢隻金7我無磅過,唔怪得蒸X打來要約定時間取貨,佢話盒野好鬼重
伏特加 發表於 28-1-2014 11:41 AM

金7一样重啦, 之后D1/4一定重死, 會有15KG?:60:
神奇post, 回應後不在最尾看到
點解全部post去哂前面{:1_236:}
點解全部post去哂前面
whitedol 發表於 28-1-2014 12:27 PM

可能想我地睇相

……………………………………
我見Y拍有同一賣家只放幾隻剩mark 7,不連armor
個玩家咪係想用來放HT?乜啱放咩?
我見Y拍有同一賣家只放幾隻剩mark 7,不連armor
個玩家咪係想用來放HT?乜啱放咩?
伏特加 發表於 28-1-2014 12:40 PM

應該放到, HT只高少少:oh:
神奇post, 回應後不在最尾看到
mushroom 發表於 28-1-2014 12:10 PM

新post在第1页,一按入來方便D:65:
點解全部post去哂前面
whitedol 發表於 28-1-2014 12:27 PM

新post在第1页,一按入來方便D:65:
終於有師兄post相了,之前我買HT~MARK7覺得噴油很正,但將兩隻拍埋,PI的金屬感贏9條街,玩味係無咁高,始終合金。
needs better photos and poses.
終於有師兄post相了,之前我買HT~MARK7覺得噴油很正,但將兩隻拍埋,PI的金屬感贏9條街,玩味係無咁高,始終 ...
有性格 發表於 28-1-2014 01:14 PM

agree la, 買佢都為了金屬味道及那份手感:handshake: