Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Play Imaginative 鐵甲奇俠 Ironman Mark 7 試拍(相片也感受質感)-新加玩具報告link

bin 發表於 10-12-2014 05:44 PM
邊個post ar?............

苦等2年,  mark II post
mushroom 發表於 10-12-2014 11:08 PM
苦等2年,  mark II post

thanks ching,睇了1450好嚇人
bin 發表於 11-12-2014 09:23 AM
thanks ching,睇了1450好嚇人

有大貨應該好一點。
奇趣天地有 1/12 mark 42
mushroom 發表於 22-12-2014 02:48 PM
奇趣天地有 1/12 mark 42

我都見到8魚8.
我隻都拎左! 最後比7鱼半
ching 重入吾入?
bin 發表於 28-12-2014 12:15 AM
我都見到8魚8.
我隻都拎左! 最後比7鱼半
ching 重入吾入?

想睇埋愛國者, 同埋King arts 版

因為42已有HT

你覺得Pi 呢隻如何?
mushroom 發表於 28-12-2014 12:39 AM
想睇埋愛國者, 同埋King arts 版

因為42已有HT

我拎番來只睇了一下, 系有D重手{:1_225:}
金屬感比B記好好多, 但可能太細, 吾系好detail,{:1_226:}
D戰损甲就吾錯.{:1_220:}
以咁細隻來講可以接受,
但我覺得好似無乜人有訂!{:1_229:}
bin 發表於 28-12-2014 12:52 AM
我拎番來只睇了一下, 系有D重手
金屬感比B記好好多, 但可能太細, 吾系好detail,
D ...

係好多人好似我咁退訂…………

咁隻野重唔重過 ht 42條腿?
mushroom 發表於 28-12-2014 01:04 AM
係好多人好似我咁退訂…………

咁隻野重唔重過 ht 42條腿?

咁又未比較過. 拎起只覺得吾系膠甘輕啦!
佢D關節位比較簡單,無咁detail.
bin 發表於 28-12-2014 01:10 AM
咁又未比較過. 拎起只覺得吾系膠甘輕啦!
佢D關節位比較簡單,無咁detail.

講起其實當年動漫節拎過上手, 還很感動呢
mushroom 發表於 28-12-2014 08:03 AM
講起其實當年動漫節拎過上手, 還很感動呢

系啦,超合金的感覺太令人感動了,{:1_373:}
你訂時一年多前,當時仍未有合金iM.{:1_208:}
當時1/4有無得拎上手?{:1_203:}
但而家HT也跟人出了合金.{:1_214:}
bin 發表於 28-12-2014 11:56 AM
系啦,超合金的感覺太令人感動了,
你訂時一年多前,當時仍未有合金iM.
當時1/4有無得 ...

1/4 當然無得掂, 而且個辦好似係膠。

依家HT的1/4 ironman 係咪合金都未知

超人係咪8魚8?
mushroom 發表於 28-12-2014 02:04 PM
1/4 當然無得掂, 而且個辦好似係膠。

依家HT的1/4 ironman 係咪合金都未知

肥趣8魚8.
蕉人無問, 但相信平過肥趣,肥趣一般貴人1魚{:1_203:}
如果HT隻43吾出合金, 甘1/4合金市場就系PI啦
bin 發表於 28-12-2014 11:56 AM
系啦,超合金的感覺太令人感動了,
你訂時一年多前,當時仍未有合金iM.
當時1/4有無得 ...

當時有合金IM, 不過成品比例一般,
就係Ezhobi隻極合金Mark 3,
呢隻最強係所有機關都係build-in, 唔駛換件,
但面相同比例唔係人人可接受{:1_224:}

http://toysdaily.com/discuz/foru ... mp;highlight=ezhobi
rrhk2013 發表於 28-12-2014 09:13 PM
當時有合金IM, 不過成品比例一般,
就係Ezhobi隻極合金Mark 3,
呢隻最強係所有機關都係build-in, 唔駛換 ...

thanks ching
呢隻我都曾經有過, 但巳给我的外甥了!
雖說好似80%合金, 但拿上手沒手感,不重手, 又吾凍的,與膠差不多.{:1_206:}
但甘細隻, 能內置所有機関系一絕, 而且系经典MK3,其實都值得收藏一隻的!{:1_203:}