Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Play Imaginative 鐵甲奇俠 Ironman Mark 7 試拍(相片也感受質感)-新加玩具報告link

bin 發表於 13-11-2014 05:54 PM
隻WM2, 1/12細細隻還好,1/4完全無Details(可能本身Design就無)

睇過,可能合金關係,細節位真係麻麻:70:不過現貨2隻都好快比人買左{:1_236:}
個人覺得 SHF 果隻靚好多
Play Imaginative 1/12 ironman 42 討論
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 21&fromuid=2408
(出處: Toysdaily 玩具日報)

當年今日
mushroom 發表於 14-11-2014 09:52 AM
師兄你入左未?

………………………………

我無買SHF, 之前MK6賣299時曾想買過. 今次見mk42無金屬感, 就無買, 而且巳訂PI 1/12.  但好似SHF有着手燈
ernest123 發表於 14-11-2014 02:29 AM
想問佢隻1/12 IP究竟出咗未?上年係會展訂到依家都冇消息嘅?當時仲有送埋exec gift

WM2話出左, mk42要等多幾個月:Q
brian_ctw 發表於 14-11-2014 10:15 AM
睇過,可能合金關係,細節位真係麻麻不過現貨2隻都好快比人買左
個人覺得 SHF 果隻靚好多

但隻1/4, 1/12 WM2網上都吾見有人賣. 但肥趣有1/4,都吾见有人買, 說特價再九折:no:
之前面書度仲定晒日期, 結果都係乜都冇
bin 發表於 14-11-2014 08:44 PM
我無買SHF, 之前MK6賣299時曾想買過. 今次見mk42無金屬感, 就無買, 而且巳訂PI 1/12.  但好似SHF有&#3052 ...

其實我想問你入左WM 2 未
mushroom 發表於 14-11-2014 10:35 PM
其實我想問你入左WM 2 未

我吾入WM2,屋企太多玩具了, 只買主角就算.屋企勁多Macross,無位了 :no:
bin 發表於 14-11-2014 10:43 PM
我吾入WM2,屋企太多玩具了, 只買主角就算.屋企勁多Macross,無位了

Bandai出 合金Macross, 合你口味。
mushroom 發表於 14-11-2014 10:50 PM

我儲開Y记.開始買時见Bandai的平D,但隻VF-1J好似D色好黃,個頭又不是透明膠, 好彩後入了Y記, 除隻SDF-1及Max的 VF-1S, 後追1/60全部都基本齊了 . 1/48得VF-1J, 1J紅藍機及1S紅色及黃色骷髏頭機:love:
mushroom 發表於 14-11-2014 10:50 PM

開始都有買過Y記的初版2隻,1D&1J, 但好差,又鬆, 都蝕讓了!後追新版就好正:)

隻HT MK42大貨,外面19魚半(米青),網上有19魚. 都是改良版!
我之前比多4舊高追了:$
bin 發表於 16-11-2014 04:16 PM
隻HT MK42大貨,外面19魚半(米青),網上有19魚. 都是改良版!
我之前比多4舊高追了

係咪信和有?

你覺得色水似唔似?

我系188米青見到. 隻色我覺得ok. 但你预左當抽獎, 因為大货都好多花, 只是嚴吾嚴重,而且無得換!!:Q

如果你見金色位有黑点,千祈吾好搞佢, 會越來越大!:help: