Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【滾石路障】Hot Toys G.I.JOE Roadblock

回復  白武男

我like Rock但唔係粉絲,望落去都認得出係佢
講真而家狂鬧隻figure而想隻野跌價的風氣好 ...
tony2013 發表於 19-1-2014 12:17 AM

你覺得似時而其他人彈就係想跌價,你覺得唔似時其他讚既人就係護主
I seen the display in HT,the joints in the arm:70: really very very ugly. .........

回復 76# gazza888

可能有太多冇質素既評論混淆左個post,太多喪插留言了
   大家見有效咪繼續,就好似隔離 metal build命運和 gundam fix黑獨角咁
回復 78# tony2013

我家下揾兩個friend一齊晌度喪插mark21,過兩日佢就會跌到1500蚊?你係咪當玩家白痴,只係用自己標準去定義,不如專心討論玩具把啦!
回復 74# gazza888

我冇話彈就一定係想跌價,而讚就係一定護主
只係覺得近來好多喪插留言
相信ching你係個單純玩家,真心留言既~
回復 80# tony2013

何謂喪插,如何定義,Loki 2.0 夠被人狂插,未開訂已等跌價?
回復 81# gazza888

唔敢定義了,定義左又比你話我個人主觀喜好la
CHING!!想問下你個隻腰位裝槍位係唔係放槍柄上去好鬆好易跌?
回復 83# kk6309

係,,,,,,,,,,,,,,,,,:63:
很糟糕的一款(除了武器装配)
其實HT點解唔整長少少隻袖?是不是沒有預料到雙臂關節會被人插得咁勁?