Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【滾石路障】Hot Toys G.I.JOE Roadblock

頭雕不太像...素體太細...WWF冠軍The Rock非常壯甚至比阿諾還要壯...且是好萊塢2013收入王比Robert Downey JR還賺錢...好恨HT把我的超級偶像搞壞了......:79:

回復 31# iWatch

他不會比顛峰時的阿諾壯. 不過依家收左身, 線條出曬梨. 絶對比你果幅正.

睇咗廿幾分鐘,點睇都唔係阿Rock...再加埋個唔同嘅身形,完全唔係果回事,變咗第二個人:42:
回復  iWatch

他不會比顛峰時的阿諾壯. 不過依家收左身, 線條出曬梨. 絶對比你果幅正.

...
darknight 發表於 14-1-2014 07:34 PM

The Rock是WWF冠軍是真槍實彈的格鬥名家...練就銅牆鐵壁般的真練家子...阿諾是健美先生...肌肉線條只是好看而已...可以找甄子丹與The Rock較量看看...我估不用1分鐘甄子丹就倒地不起......:34:
The Rock是WWF冠軍是真槍實彈的格鬥名家...練就銅牆鐵壁般的真練家子...阿諾是健美先生...肌肉線條只是 ...
iWatch 發表於 14-1-2014 08:37 PM

WWF裏的係表演者而不是真正的格鬥家。
這樣的手肘位確實對整體影響甚大
身型是單薄了些,頭雕尚OK。
咁多人彈,$1100指日可待。
我都覺得瘦左D~~~~~~~
係唔夠大胸, 不過物有所值, 算好!

睇左幾版剩係識彈班死粉腸,唔該睇清楚人地出個look既原意係點,加強可動性,令套甲著上身更fit更smart,頭雕似唔似就見人見志,係又插唔係又插,真替你班死粉腸真可悲,睇清楚隻figure先插啦,見到你地呢班人真可悲
訂左甘多隻HT,真係第一次失望到要賣單,BODY已經唔夠壯,手關節竟然無改進,頭雕似同加紋身係值得一讚既,不過整體真係唔合格LO∼最期待係呢隻,最失望亦係呢隻!唉!
200單 指日可待:42:
The Rock是WWF冠軍是真槍實彈的格鬥名家...練就銅牆鐵壁般的真練家子...阿諾是健美先生...肌肉線條只是 ...
iWatch 發表於 14-1-2014 08:37 PM

"WWF冠軍是真槍實彈的格鬥"......哩位ching睇尼真係完全唔理解格鬥....

the rock同子丹打? 唔好計功夫年紀, 實戰格鬥比賽淨係磅數已經唔允許佢地同台競技....

回復 1# Dick.Po

想問大大,這件 Rock figure , 企埋同 洲長T800 , 是否一樣高度 ? 小弟都有訂這隻 Figure, 見到大貨有這表現, 已經絕對收貨 !!! 唔明點解噤多人講唔收貨......可能想造低個價之後想用平價入手就真.......{:1_203:}
回復 40# adqaad

小弟初初知 HT 出 Rock ,已經立刻 order 了, 因為官圖已經吸引, 見現在大貨都出了, 小弟已經好滿意