Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【滾石路障】Hot Toys G.I.JOE Roadblock

老實說,Y拍D訂單和現貨價全部都高過原價,好明顯呢隻野唔太差,同埋好多人要。不排除有人係又彈唔係又彈,目的是禁低個價。
係喎,不排除有人係又讚唔係又讚,目的是托高個價。 $1400 放在兩日家下都冇人要!{:1_197:}
係喎,不排除有人係又讚唔係又讚,目的是托高個價。 $1400 放在兩日家下都冇人要!
gazza888 發表於 16-1-2014 03:43 PM

大大還是討論製成品品質,不要講其他。:35:
回復 63# 上下盤

yes, totally agree~
今次rock個頭幾唔錯,個手關節係明顯d,曲曲地拿槍唔太覺:71:
WWF裏的係表演者而不是真正的格鬥家。
khwong67 發表於 14-1-2014 09:16 PM

沒人會說WWF職業選手是表演者...只是大家噸位太重...大都是手下留情...不然少林武僧"一龍"敢不敢找WWF的人單挑看看...世上大概沒有一位所謂的"格鬥家"敢單挑WWF的選手......{:1_203:}
"WWF冠軍是真槍實彈的格鬥"......哩位ching睇尼真係完全唔理解格鬥....

the rock同子丹打? 唔 ...
halfool 發表於 15-1-2014 01:15 AM

有所謂無差別格鬥競賽...不過世上沒有一位所謂"格鬥家"敢找WWF選手單挑...而落魄拳王泰森也在WWF發展...連拳重凶狠的拳王泰森在WWF都打進名人堂...你覺得WWF是完全打假的嗎?......{:1_203:}
I love all the accessories and specially the Multicam uniform, however the head makes me stop paying for it
回復 67# iWatch

咁阻你睇WWF
有所謂無差別格鬥競賽...不過世上沒有一位所謂"格鬥家"敢找WWF選手單挑...而落魄拳王泰森也在WWF發展.. ...
iWatch 發表於 18-1-2014 07:57 PM

...
只能夠說你真係唔了解 職業摔角
WWF 已經改左名叫WWE WWE全名 World Wrestling Entertainment 已經表達出佢只係一項娛樂
當然摔角選手都經過訓練 但係佢地所打既比賽賽果只係內定 當然佢地都會痛 都會受傷
但絕對唔係真實 泰森去WWE都只係搵錢 並無落場真正打過比賽

同埋你所講既 "世上大概沒有一位所謂"格鬥家"敢單挑WWF選手" 真係冇呢回事
曾經有一位選手 BROCK LESNAR 有睇開WWE都應該認識佢
佢曾經出去挑戰過UFC(美國其中一個出名既綜合格鬥比賽)  亦都非常成功
拎過UFC 重量級CHAMPION 不過佢戰蹟都唔係話十分好 總戰蹟都係5勝3負
證明WWE選手出到去MMA界別都只係普通格鬥家
當然你可以唔信我講 但你自己可以上網暸解多一D摔角事娛樂呢一項事業 就知咩係真實格鬥 咩係表演娛樂

離得太多題

講番隻FIGURE先, 其實身為THE ROCK FANS既我已經好滿意呢隻FIGURE
所講既手肘關節我自己都接受倒 始終可動性高對擺POSE都有幫助
個頭的而且確唔算非常似 但都起馬認得出係邊個
我自己就非常鐘意呢隻FIGURE 始終係現時最似既
同埋都驚下次未必有公司再拎THE ROCK版權出FIGURE

回復 61# fishnchips

比人彈下,個價真係會跌?。。。。。。

:(
...
只能夠說你真係唔了解 職業摔角
WWF 已經改左名叫WWE WWE全名 World Wrestling Entertainment 已 ...
白武男 發表於 18-1-2014 10:31 PM

聽講話EB會出Fast & Furious 7...
(唔知堅定流)
回復 70# 白武男

我like Rock但唔係粉絲,望落去都認得出係佢
講真而家狂鬧隻figure而想隻野跌價的風氣好盛 (當然亦有護主post)
可以既話去SS睇下個display最實際
回復 73# tony2013

好冇聊!彈既就係想跌價讚既就係護主,敢這個group討論重有咩討論既價值,你用咩條件去定護主同想跌價,就憑你的個人喜好?
品质基本上没问题~配件也不错。
只是死在素体和涂装。还有头雕。
该死的是那么贵的玩偶,价值就在头雕和涂装和整体的审美观。

如只是少过两百港元的玩具,这些问题大可skip掉。