Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight: Batman Armory with Bruce Wayne & Alfred Pennyworth

Begins suit 最經典係講出製造過程
mushroom 發表於 2-1-2014 12:41 AM

係batman誕生過程.......
係batman誕生過程.......
neo.L 發表於 2-1-2014 12:55 AM

其實全集都係講誕生過程。
只想要管家,,,,:63:
希望到時虎督到時有淨阿福BID, 唔太貴就OK:36:
同好多師兄一樣都入左副廠武器庫
自己亦都自組左BRUCE
所以睇過DISPLAY, 中晒毒流晒口水咁恨心地PASS了
等水晶櫃睇下咩情況{:1_201:}
我訂左FULL SET反而想放阿福.

因為我想要西裝BRUCE
回復 504# DiceK

隻阿福我有興趣:35:
回復 505# alanwongho

係喇,睇實物同睇相都做得非常好,衣服又多,奇怪有人說副廠果個仲靚,計起條數自組都差不多價,都唔明點解BODY而家賣到咁貴,大貨要KEEP到呢隻水準就心滿意足了
回復 506# 交叉人

鐘意佢有跟埋件大褸
同埋個頭其實我覺得幾似
仲諗緊.....................唔知幾時無得訂
對full set 心大心細,未試過一次訂吟多個figure。個價始終有啲令人{:1_206:}
仲諗緊.....................唔知幾時無得訂
mushroom 發表於 3-1-2014 12:56 PM

唔會咁快冇掛,如果咁快冇就炒硬啦........

睇過實物後,發現件老西造得好靚,但想起JOKER2.0隻隻個膊頭都飛起曬就有少少驚........
重記得我當時隻JOKER2.0件西裝兩邊都係左手衫袖......

睇過實物後,發現件老西造得好靚,但想起JOKER2.0隻隻個膊頭 ...
neo.L 發表於 3-1-2014 01:39 PM

好在我唔中西裝毒

睇過實物後,發現件老西造得好靚,但想起JOKER2.0隻隻個膊頭 ...
neo.L 發表於 3-1-2014 01:39 PM

好在唔中西裝毒。

想問不修邊幅器庙的空頭罩, 係咪同有眼頭罩的scale 唔同? , 因為睇落比例更似電影。
好在唔中西裝毒。

想問不修邊幅器庙的空頭罩, 係咪同有眼頭罩的scale 唔同? , 因為睇落比例更 ...
mushroom 發表於 3-1-2014 04:44 PM

睇唔明.....但如果講個蝙蝠頭盔既話,我手上個空蝠頭盔係裝唔到上甲既,應該唔同....
剛剛上hottoys睇完,只係對Bruce同batman幾個新咀有興趣,算喇!都係pass,留番啲錢for啲新品或後追batpod{:1_207:}
諗唔到買邊款好.

已有DX12