Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight: Batman Armory with Bruce Wayne & Alfred Pennyworth

睇唔明.....但如果講個蝙蝠頭盔既話,我手上個空蝠頭盔係裝唔到上甲既,應該唔同....
neo.L 發表於 3-1-2014 05:19 PM

即係空頭罩同  有眼頭罩,  個 size 或個模係咪一樣?  除了有無眼的分別?
即係空頭罩同  有眼頭罩,  個 size 或個模係咪一樣?  除了有無眼的分別?
mushroom 發表於 3-1-2014 10:40 PM

個SIZE係一樣....其他唔肯定....
想問下DX12 BATMAN掂唔掂?或者有冇生產上既問題?想訂呢隻,因為自己冇BATMAN,少枝EMP槍就算,櫃既武器都多到玩唔晒,如果真係拆得晒落黎既話
回復 518# 大佬B
問過全部可以拆落嚟!!放心!
回復 518# 大佬B

副廠個櫃D武器都拆到落黎
HOTTOYS點會拆唔到:67:
個SIZE係一樣....其他唔肯定....
neo.L 發表於 4-1-2014 01:31 AM

原來係咁……………………Thank you!
回復  大佬B
問過全部可以拆落嚟!!放心!
sunnyfatb 發表於 4-1-2014 03:07 AM

回復  大佬B

副廠個櫃D武器都拆到落黎
HOTTOYS點會拆唔到
alanwongho 發表於 4-1-2014 09:13 AM

咁樣可以扮刺客信條咁,每隻手指夾一塊蝙蝠鏢,或者雙槍
今日乖乖放低$2000。諗咗好耐 :)
諗緊擺唔擺一千

……………………
回復 524# mushroom

一路睇都見Ching諗左好耐~~既然Ching都唔好西裝~
不如就訂個MMS234 la~~
我無入過Batman~~諗都唔諗第一日就放低左一牛喇~~~~
回復  mushroom

一路睇都見Ching諗左好耐~~既然Ching都唔好西裝~
不如就訂個MMS234 la~~
我無入過Bat ...
irontuba 發表於 6-1-2014 10:54 AM

其實我唔係好好12吋, 只係入過精武門同訂左robocop.

因為我無那種眼光欣賞像真的figure,   精武門是因為小龍, robocop 是因為合金, 不過robocop都期望有真人頭。

BATMAN都係一樣, 喜歡batman, 但怕買返來都係擺。
好搞笑,係虎虎見有個炒家想人同佢買佢拆出黎既batman+amory,,自己就要Bruce同Alfred,平比人2魚咁大把
心諗: 唔去hottoy訂,要係你到訂(都要先比5魚); 要等你1個人call去取貨; 個packing變大左,空左2大格; 益你有得散買2隻figure再去炒賣......就係為左比原價平2魚~
唔駛比訂金住仲好d ar{:1_203:}
回復 524# mushroom

我都擺低一千,對Michael Caine同Christian Bale興趣不大...
回復  mushroom

我都擺低一千,對Michael Caine同Christian Bale興趣不大...
numan123 發表於 6-1-2014 12:36 PM

其實我都想要個bale 頭。
:o我今日都放低2仟,把煩惱放下~~~~~~!(申報小弟已有DX12及1/4)