Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight: Batman Armory with Bruce Wayne & Alfred Pennyworth

哩個咀形本身唔得,戲入面都唔多覺佢有咁嘟起個咀,都唔明HT點解要造哩個咀形,比返個招牌微張咀好過啦 ...
MAX 發表於 31-12-2013 11:07 AM

我前日睇第三集, 講緊野時都或者似呢個咀。
雖然我從來都無在網上bid HT figure, 不過我自己就prefer有開盒check過的多過什麼"全新"呢. 講真佢開盒 ...
jeffloh 發表於 31-12-2013 10:54 AM

我只試過3次買只開盒 check 件既全新貨, 全部3次返屋企先check到件貨係明顯係玩過既二手嘢~

{:1_196:}
今次ht 一出
虎虎即刻多左好多「全新」
只開盒check 件既貨
好心啦
江湖規矩開左就係開左
仲話自己全 ...
iwillneverlose 發表於 31-12-2013 09:02 AM

但是「全新未開」我又不會買,誰知裡面有否潮濕生銹老化等問題?交易完成後即場拆開,有問題時我就不相信有任何售後服務甚至會回收,所以我不建議買這類全新品,更何況高於原價那麼多?

到hottoys取貨,我連檢查也省掉。
個盒劏開左,有問題都要要,人地全新未開,客人就要承擔風險,因為冇晒保養,冇人幫到你。
回復  特級豉油

聽到Ching一講我都驚驚地~自問最喜歡" ^ "咀~今次哩隻一係笑一係露齒@@~若 ...
C.N 發表於 31-12-2013 01:55 AM

還等?早點決定吧!越遲訂越遲取貨喔
我前日睇第三集, 講緊野時都或者似呢個咀。
mushroom 發表於 31-12-2013 11:10 AM

講緊野用下圖呢個咀已經OK,個哨牙咀或者只可以用黎惡攪。:26:
頭像被屏蔽
講緊野用下圖呢個咀已經OK,個哨牙咀或者只可以用黎惡攪。
MAX 發表於 31-12-2013 11:28 AM

點解個眼框唔優返黑佢{:1_206:}
點解個眼框唔優返黑佢
wing1123 發表於 31-12-2013 12:03 PM

咪係………………………………………………………………
以家d 12" 真係癲癲地, 凈裝甲庫都要過 2K, 小弟真係玩唔起
回復 450# lowa_sony

連埋隻DX12 WO
J係個裝甲庫係700蚊左右
以家d 12" 真係癲癲地, 凈裝甲庫都要過 2K, 小弟真係玩唔起
lowa_sony 發表於 31-12-2013 12:18 PM

裝甲庫入面有隻 Batman figure 嫁喎.
價錢唔算貴……………………………………只係想要 bruce 頭就4牛咁解
訂full好抵,不過攞貨果日要揾埋個老友幫忙?果size同重量⋯⋯
回復 426# 2pen

來源都係呢個帖前幾版
據講,HT員工表示物料換成1/4Batman用料