Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight: Batman Armory with Bruce Wayne & Alfred Pennyworth

如果冇dx 12 咪訂囉,個價真係好吸引!
如果有dx 12 放左佢入呢set!!

回復 225# BigOil

Bruce Wayne 頭雕係DX12,但阿福頭我覺得“十一兄”呢個仲到位D……

HT的有點說不出的怪…
至於個櫃,都係1K有找,無乜所謂啦~
新呢set 應該照訂! 好鍾意呢2Set 西裝!自己又Batman大愛!
最多第日無位的話,就放走所有IRON MAN
正∼買fullest

下一套應該到mark6+WM1+終極鞭佬box set{:1_203:}
先有hulk套裝, 再黎batman套裝, 下隻可能到ironman mk7 ?
先有hulk套裝, 再黎batman套裝, 下隻可能到ironman mk7 ?
DIG 發表於 2013-12-28 12:50 PM

下一套應該到mark6+WM1+終極鞭佬box set {:1_203:}
我咩都唔知, 剩係知拍賣網多左好多DX12, d炒家炒黎炒去咁過癮, 今次一定要實際行動支持HT
之前都想追返隻DX12..不過炒到成2600-2800..最後打消左..
E家淨訂隻BATMAN AROMORY都砌到隻DX12係少個WAYNE頭...

小弟覺得冇DX12..可以淨訂AROMORY..當然金錢許可/大愛緊係FULL SET啦{:1_197:}
想要管家only:63:
回復 234# samsam2950

CHING同我一棣

不過我5想要櫃
買左放出7百, 有冇人要?
點解3900果SET好似冇左BATMAN斗蓬?定係右下果件就係斗蓬?
回復  samsam2950

CHING同我一棣

不過我5想要櫃
買左放出7百, 有冇人要?
lfli 發表於 28-12-2013 01:53 PM

我有興趣喎, 我有DX12, 只想要櫃.
請問一下FULL SET訂係唔係比2000?
請問一下FULL SET訂係唔係比2000?
z21948814 發表於 28-12-2013 02:40 PM

$3930..$2000訂
回復  BigOil

Bruce Wayne 頭雕係DX12,但阿福頭我覺得“十一兄”呢個仲到位D……

HT的有點說不出 ...
kimlam 發表於 28-12-2013 12:37 PM

呢個頭, 我只覺得是街邊一位鬼佬阿伯, 好難想像有人會在家display一個唔知乜水的阿伯......
剛訂咗armory...............