Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight: Batman Armory with Bruce Wayne & Alfred Pennyworth

HT真係堅
本來想買ACE TOYZ隻CEO
而家即刻唔敢買⋯
HT真係堅
本來想買ACE TOYZ隻CEO
而家即刻唔敢買⋯
haha_muse 發表於 28-12-2013 08:32 AM

哈哈,買埋隻CEO咪齊 +.=
HT咁玩法,真係對曾經錯過佢品牌嘅Fans申隻手埋去,再加句:放心?重有機會!上次就Hulk,今次就 ...
Code 發表於 28-12-2013 02:08 AM

無錯, 無錯!!!
其實佢換包裝再出都係好事,
真正玩家得益,自己買左既早買早享受,
唔明需要罵HT。

炒高左既又話想HT再出 ...
JUNOWONG28 發表於 28-12-2013 03:58 AM

跟本就係好事嚟啦{:1_221:}
今次HT其實都唔叫得上翻出噃:ar:
佢套Armory只係收貴少少, 但就將件Batman Suit變埋做可動Figure{:1_214:}
咁樣都有"人"鬧, 仲要話讚果啲係"狗"? 好心果啲"人"積吓口德啦:blame:
其實剛見到呢Set三人組,心#左出黎!
HT 又出D死貨!

但見到大家D分析,只有乖乖排隊俾錢!:64:
小弟不才,英文差
有無師兄知道其實remote control
隔離3長2方的是什麼東西呢?
感謝:64:
呢次真係好難選擇買唔買,因小弟已有dx12及老翻武器庫所以而加都決擇唔到買唔買,最衰Ht一早唔講出呢個櫃, ...
rention929 發表於 28-12-2013 08:09 AM

呢個就係問題 , marketing要部份玩家硬食, 令到個市場貨源充足, 利用玩家去打擊炒家, 老翻武器庫..:38:
如果有打散出, 玩家有得可以選擇set可以散, 咁各巴打就可以更容易選擇..{:1_208:}
無法啦~ 小弟我都二千頭入左只DX 12
而家都灰灰地
其實DX12當日定價几錢
shukei 發表於 28-12-2013 09:16 AM

DX12 , 當時預訂價$1530       :36:
如果出另一款櫃就順手加埋隻 Bane la ~ {:1_214:}
呢set野岩哂我放隻dx12後, 後追番來既寶物, 正~
其實出套裝無問題,是後期加入的玩家的褔音,最大問題是hottoys不肯分割給買家訂購,當然商業角度,知道玩家手上都有dx12, 分割出售,格納庫應該會滯銷,這個情況真是一個兩難局面!
睇呢個post已經知邊啲人高追左dx12,唔抵得而家返出所以係咁鬧
Bat 發表於 28-12-2013 03:33 AM

你講得o岩!
唉..... 我到底仲買唔買呢SET 好???
kimlam 發表於 28-12-2013 12:25 AM

ching, bruce頭都係山寨?

其實個甲櫃唔放件batman甲响入面,好似冇乜意思,所以可砌番隻dx12x,冇乜意思!
d貨擇死咗,出唔到貨,又改變唔到ht決定,炒家唯有晌到發洩,
格納庫有可動figure, 真係估唔到。