Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight: Batman Armory with Bruce Wayne & Alfred Pennyworth

CHING 風險好大,
HT出女....還要亞洲女......
Killthecat 發表於 27-12-2013 10:03 PM

岀到先講啦,夠薑的話唔掂都訂 XD
其實係咪真係變得返隻 Batman 㗎?見雙手唔多似有body喺入面,係真的話上次無訂今次唔好走寶,不過件袍好似就咁一塊嘢咁,dx12都係咁?
之前放咗隻DX12,諗住賺咗就算,而家呢次出Full set ,真係要諗諗入唔入!不過屋企真係冇位喇:he ...
roywong 發表於 27-12-2013 11:24 PM

再入, 再賺!
未玩過batman,必訂三合一。
想問大家一個問題, 同一個客可唔可以同時訂"單裝甲庫"+ "裝甲庫連單/雙人套裝版" ?

可以既話就可以託朋友順手訂埋了..

唉..... 我到底仲買唔買呢SET 好???:26:
回復 187# kimlam

KIM 大~~訂左先講LA~~~~~~~~~~
   呢SET 抵玩~~~~~~~~~:75:
回復 186# halfool

應該得MMS234, MMS235, MMS236 各訂一套, 佢仲會講三聲"多謝"
回復 181# 不肖生

如果今次個頭有更改,出到好似1;4 個頭咁,
就更加正了:handshake:
完全估唔到會咁樣出...
個價除返開都係$1310一件, 以而家HT o既定價o黎講真係入得過{:1_203:}

希望之後水晶櫃係搭Morgan Freeman, bat signal係搭Robin / 大褸版Jim Gordon
ALFRED頭雕真係高水準,BRUCE就真係爭D,如果BRUCE都重製過,作為FANS的你絕對難以抗拒∼
今次連管家,下個水晶庫應該連CEO吧∼HT算無遺漏:71:
唉..... 我到底仲買唔買呢SET 好???
kimlam 發表於 28-12-2013 12:25 AM

師兄~我微博有reply你wor XDDDDDDDDD
已經有dx12同1:4 batman既我都唔知入唔入手好{:1_240:}
回復 187# kimlam

好老實,入嚟做咩丫~
除咗少爺件西明顯比較西之外,
其他唔專登同HT放埋一齊嚟比較又唔會覺得好礙眼嘅?!
你自己玩之嘛~
又唔係要證明畀邊個睇你一屋都係HT正貨無副廠嘢.
之後九成仲有個玻璃箱喎~有錢都買個唔同款啦~
而且係我吔估HT會跟FOX同賓仔,無話實係.
如果佢跟阿福冷衫捧紅茶look再加個少爺膝頭復健look
咁你唔係相同係三同添喎~
除非你就係正正求套西啦,咁就無得講.