Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight: Batman Armory with Bruce Wayne & Alfred Pennyworth

有冇師兄知道個遙控係遙控咩野,如果只係著燈都幾無聊,但如果開關門就真係神作啦……
neo.L 發表於 27-12-2013 08:47 PM

的確係咁無聊....
你幻想一下, 一返到屋企, 第一時間唔係著廳燈,
而係向褲袋拎個遙控出黎著左個batman armory燈先~~wakakaka~~
{:1_201:}鬱悶死啦...年尾先來破財啊!!!{:1_201:}
佢夠膽岀 janice man
我夠膽訂 XD
特級豉油 發表於 27-12-2013 08:41 PM

CHING 風險好大,
HT出女....還要亞洲女......
回復 157# sunnyfatb

起碼二盒tony work shop 咁大。。。
係咪真係得37cm?
mushroom 發表於 27-12-2013 09:36 PM

高37,但厚都唔少野重要計埋開前後門……

好似話vip3700 訂2000{:1_215:}
Full set VIP$三穿七,訂2金牛
有無師兄可以同副廠果個放埋一齊比較?好似一樣咁{:1_222:}
就咁睇圖比較
副廠嗰隻都唔失禮,
但呢隻個價真係幾低玩
會入手一set收藏
攪錯呀,MMS正過DX,即係以後DX唔再係終極版本.....如果套老西係Kato兄監修就好啦,唉....有DX12真係兩頭唔到岸..:(
剛剛才入手武器庫,入番件西裝比bruce個頭,入埋個十一的管家頭,居然ht玩到冇野好玩,咁出法,你好野!!
lcowilliam 發表於 27-12-2013 01:35 PM

我覺得十一的管家頭靚過HT
之前放咗隻DX12,諗住賺咗就算,而家呢次出Full set ,真係要諗諗入唔入!不過屋企真係冇位喇:help:
其實有dx12又有興趣既ching唔洗太dum心, 照計display裝甲庫時都一定會連裝甲放, 唔會抽走件甲做batman再放bruce/ alfred响空櫃前卦.......

反而我最關注係裝甲庫個batman大貨會唔會好心地改進埋dx 12既小缺點, 比如頭型增大,縮細/油黑眼框, 縮頸, 提高可動性.............剛高追dx12既我希望唔會........haa
3選其1, 點簡都要硬食1隻dx12啦, ..
Package咁出訂金又收多d, 利潤又多好多, 攪到通街dx12, 又打擊埋炒家, 全羸冇得輸啦...
有咁既marketing幫手, 真係公起哂喎...
回復 179# halfool

個頭雕就家下公佈嘅嚟睇就等於舊嗰個,因為無話[NEW]
但四個咀已經講明新雕啦~
至於眼眶上色改善真係唔奇,反正又唔係上次啲油剩低到家下嘅.
其實生產上好似上次咁懶勁,表現到透返少少皮膚色嘅感覺係難過就咁油黑晒.
HT真係會好樂意咁做.
而可動性就只係抽走件底衫即可.
兩樣都輕鬆之餘有錢省,HT真係會都唔奇呀.