Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年 DX烈車戰隊

回復 120# Vince

電王車車......................:@

{:1_206:}

Stupid outlook
ugly color tone
no design at all

Rubbish of Rubbish.

I have stopped watching for nearly 2 yrs.
I may really need to stop this.

I have already stopped watching rider too

Only cartoon is much better...................Ah
其實我覺得小朋友會好 LIKE ga !! :he:

http://youtu.be/Vy2bgTRIfas
其實我覺得小朋友會好 LIKE ga !!

http://youtu.be/Vy2bgTRIfas
Vince 發表於 7-2-2014 02:42 PM

全程黑面咁合體{:1_203:}
我覺得呢隻易接受過炎神,希望佢愈合愈好睇
我覺得呢隻易接受過炎神,希望佢愈合愈好睇
shallbe 發表於 7-2-2014 03:58 PM

俾錢你去買幾條油炸鬼自己砌都唔洗咁貴啦
遲啲可能同個月台嚟終極合体:45:
I will watch if Thomas can be the final boss
咁快出大合體,可能未到一半隻戰隊機構人比對手打到成隻爛晒,d連者都死埋。直情出過另外一set新design 既連者連機robot繼承先代遺志。創戰隊先河
咁快出大合體,可能未到一半隻戰隊機構人比對手打到成隻爛晒,d連者都死埋。直情出過另外一set新design 既連 ...
jetyam999 發表於 8-2-2014 11:28 AM

我寧願佢用番電王個班車整大合體
都唔想睇呢d彩虹油炸鬼大合體
劇場版有機會同電王crossover?
好似電liner做佢雙腳
唉,D戰隊愈出愈不知所謂! D所謂合體就不思進取!
micsung 發表於 26-1-2014 07:59 AM

唔岩甘你出啦!

我都唔知幾期望距有火車出,第一次出呢個主題,點衰都有個譜!
臉被車子輾過~~~~~~{:1_206:}
其實網上有沒有戰隊的設定圖的網睇,淨線條可能好睇一些....:35: