Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年 DX烈車戰隊

日本人創意無限.....倒退!玩具只適合三歲以下小童使用!
今年慳番好多錢. 多謝 Bandai 體諒我呢D要玩玩具的爸爸. (呢批連我個仔都睇唔上眼)
佢地好似D邪惡組織入面果D戰鬥員咁............勁X樣衰:72:
SHIT!! 五條屎也可以合體!!{:2_309:}
貌似可以無限延伸,無限合體........
當我白癡啊!!!!!!!  {:1_202:}
無腰, 無膝, 無拳, 無髖, 無頸.... 全身0可動.
錯! 唯一男性性徵超可動!!
好樣的, 這設計師歷史留名!
今年慳番好多錢. 多謝 Bandai 體諒我呢D要玩玩具的爸爸. (呢批連我個仔都睇唔上眼)
gl_edmond 發表於 8-12-2013 05:21 PM

爸爸: 囝囝, 聖誕節快樂 (送上禮物)
囝囝: 爸爸, 咩黎架, 好核突呀, 我唔要呀, 憎死你呀:angry:
爸爸:....
媽媽: XD
就咁泊埋中間勃起就當合体,大佬呀,雖然兒童向啫,買比細路都係我地大人比錢架
咁0既款,點比買得落手比啲細路呀,日日攞住勃起嚟合体,怕教壞佢喎
個合體會唔會求其左D呢:ar:

如果話佢合體求其..其實當年特搜主角機我都覺佢合體求其,但最大問題係色水...太鮮艷..無左一種威嚴豪華的感覺...如果黑金會好小小...不過都係算la..笨大根本唔想大人玩小朋友野..大朋友還是集中玩sr 合金魂...sic..等等吧!!!

再睇張圖...發覺粉紅戰士應該真係小朋友...0%發育...呢次可以清心寡慾了

btw,好想入番成set dx百獸戰隊
真的是超沒設計感的
想同戰隊倒米?!
假面之後到戰隊.... 想點呀. 我年幾大要接受新事物唔係咁容易呀!!!

我運用左極大既想像力,終於睇得明佢地件合體武器係咩意念......{:1_206:}

原來係    火車捐山隆  !!!!!!!!!!!!!{:1_206:}{:1_229:}

綠色部份係幼兒玩具果d青綠色山洞.........

其他真係火車#橋....同埋信巳燈...............

戰隊既死。
我運用左極大既想像力,終於睇得明佢地件合體武器係咩意念......

原來係 ...
AR樂 發表於 9-12-2013 09:41 PM

師兄係好嘢喎~~~ 咁快睇穿 ~~~ 小弟離港多年。。。停留咗喺忍風,重甲,魔法,秀拳既年代。。。今次返嚟。。。見到咁前衞又回到原點既作品。。。。有咗覺悟。。。我老了。。。
雖然個款不敢恭維,但系應該5平噶喔:47: