Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年 DX烈車戰隊

合體武器同炎神9成像
都係果句:慢慢習慣,再以愛上!

小朋友向可能真係好賣d, 日本炎神銷量好,可能佢想再做奇蹟!
都係果句:慢慢習慣,再以愛上!

小朋友向可能真係好賣d, 日本炎神銷量好,可能佢想再做奇蹟!
in2c68 發表於 10-12-2013 05:52 AM

你唔好拎呢套垃圾同炎神比
根本就係冇得比:34:
回復 79# hazeshadow

已經係比無可比了...:$
呢套野啲戰士會唔會好似五星個白虎咁,5個都係由細路變身成大人size
多謝你!烈車戰隊!

好樣衰呀頂!!!!!!!!!!!!!!!
這麼醜,{:1_236:} 想點.....................................:angry:

出到火車,呢套片一定冇得輸.
個合體法好新鮮,幾似細路玩玩具車,又係一大創意.

仲留意到今年套副線收藏小物,唔係獸電池,Ranger key呢類唔等使野.
而係一架架迷你火車,單係儲呢套火車仔都大把人玩,仲可能可以合體落部DX身上.

近幾套戰隊,我連買到唔會買手,好似隻獸電紅嘉年華,嘩~~~~隻色想點...
但我都明,戰隊本身係為日本幼稚園生而拍.所以睇完就算,
如果真係覺得接受唔到Super戰隊系列的幼稚,不如轉睇其他作品,真係大把有型選擇.
戰隊唔應該背離佢派目標觀眾,細路玩具有時講玩法創意,更重於有唔有型.
當然如果設計得更靚,大人想買就更好.
如果呢只出SHF, 相信比非公認戰隊插得更轟烈
WA....... 惡搞圖下話....................................:63:
【新番組予告】烈車戦隊トッキュウジャー <2月16日放送開始> 30秒ver.  

http://www.youtube.com/watch?v=JXy6OIEup9k
好野連d女都唔靚慳返唔使睇{:1_208:}