Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年 DX烈車戰隊

官方認可非公認民間玩法~~~~~~~~~:x
再惡攪可以出ADD-ON,學"変態仮面"出腐皮寿司攻擊… 囧囧囧囧
無記如果將來播呢套, 一定要投訴。 教壞細路脖起射嘢。
頭像被屏蔽
點解而家d戰隊機械人有d咁嘅武器?
果然係有特別嘅攻擊技巧... =_=""
無記如果將來播呢套, 一定要投訴。 教壞細路脖起射嘢。
歐叉猛 發表於 3/3/2014 23:07

Children may try this attack during play!!!!!!:69:
好嘢無記可以SKIP LEE套!
joseph1106 發表於 3/3/2014 23:49

After gokaiger, TVB can actually  skip all the new Sentai.
好嘢無記可以SKIP LEE套!
joseph1106 發表於 3-3-2014 11:49 PM

套片SKIP唔SKIP, 係睇贊助商, 相信TVB最多只會CUT呢幕, 唔會成套SKIP

播都唔怕嘅,
週日早上播剪接版,
翌日晚上 J2 播足版咪得咯 {:1_203:}
一雞兩味唔好嘥 :34:
回復 168# 歐叉猛

只係提早"性教育".....應該要黃金時間播...{:1_203:}
回復  歐叉猛

只係提早"性教育".....應該要黃金時間播...
老文 發表於 5-3-2014 11:16 AM

記得家長指引就無問題啦{:1_203:}
回復 176# 豆腐員

有PG都無用, D細路問, 究竟個紅戰士幻想D咩嘢然後脖起打爆個官財行番出黎? 呢招用得一次就有chance出第2,3次。 禁下次有隻怪人個身體有個大口, 系咪又挺起隊入個口度?
其實又唔洗咁大反應,小兒到而家都係日日睇,重看又重看多次,而套片也輕輕鬆鬆,反正對象也不是成人,設定好與壞對小朋友不是重點,小兒也快樂欣賞中,當然那一幕太重口味,但在小兒眼裡也只是要破開罷了,也沒有什麼色情想法!我也希望有粵語配音,一套有火車,機械人,哥哥姐姐的有趣片集,對小孩也是神劇!

烈車戰隊第二合体!

烈車戰隊第二合体!簡直再一挑戰戰隊FAN接受能力.......{:1_206:}

http://figsoku.net/blog-entry-7162.html
:72::72::72::72: