Toysdaily 玩具日報

查看: 80115|回復: 195

[新品消息] 《MILK》12周年特別版 Tony Stark

11/12/2013 Update

限300盒,1080唔包運費。聽聞唔係抽,係分批掉出嚟玩f5...:(

http://www.milkcargo.com/milkcar ... &product_id=264

milkcargo 的微博:HOT TOYS為《MILK》誌12周年特製的IRON MAN TONY STRAK特別版,預購將於下週開展,請密切留意我們公告~

Wao!! [quote][/quote]{:1_206:}
牛仔look.......{:1_195:}  IM .....!
真係用盡 Ironman 3 個 license.
會唔會又抽餐飽,排餐飽…先買到{:1_224:}
會唔會又抽餐飽,排餐飽…先買到
wing1123 發表於 4-12-2013 06:03 PM

我淨係醒番起個個完。全。無。人。中。嘅milk版warmachine...
上次隻牛奶wm都無公佈抽纖結果,今次又嚟,係咪只係想谷銷量?今次如果又係買書剪表格寄去抽,你抽埋我果份
認真.....呢個...有興趣wor......................
但係買milk抽獎定走去訂先?

回復 5# wing1123

上次妙限定都無聽到有乜此平臺的人抽到, 無記錯的話最後亞妙連抽中名單部廢鬼事刋出(參加者重要寄兩大個印花), 最後有ching發現好大部份貨都上曬中港各大拍賣網站以炒價發售...

做人做生意誠信口齒好重要:67: 希望今次可以搞得公正d.
仲黎?真係諗起隻wm就火都黎呀
今次死都唔中計, 一本都唔會買, 黑箱臭奶 !
愈來愈似BANDAI喇:ar:
HT連碟底都奶埋~~~~
仲有個重點, 個TONY 頭係咪用返 TONY WORKSHOP, MECHANIC 果個~~ 如果係, 真係多謝晒~~~~
點解無人睇到啲字既?咪講咗12號mik網站訂囉。