Toysdaily 玩具日報

查看: 12023|回復: 7

[Hot Toys] [轉圖]小心高仿HOTTOYS GHOST RIDER。

最新既高仿係GHOST RIDER。
本黎想自己影相,可惜太大盒帶唔到返屋企,而家轉國內微博圖片一用。
原出處可到相片水印度睇。
部份意見同原圖主唔同。

比較重點:
原裝盒入面架電單車有跟海綿,KO係無既。
原裝既皮衣有做舊化,KO既係亮黑。
KO既皮衣睇落係比較大件少少。
發光頭,DETAIL位不足,而且一亮既原裝對脈係有黑煙效果,KO既無。

轉圖:左真右假

你無原裝既,絕對分唔到,不過今次KO既價錢都幾甘
其實KO版係邊度出?另外有咩KO product?我之前就聽講有高仿Mark I !!!!如果師兄知,可否出比較圖出黎,卑大家提防一下。
玩左咁耐...咁多間廠...老翻都追到啲技術囉...
炒得起是福還是禍???無肉食的話就唔會有ko囉...
強國真厲害……:69:
強國真厲害……
wing1123 發表於 22-4-2014 09:12 AM

其實原裝HT都係強國生產,而且造玩具唔係咩外國先進技術,
有不法商人偷到原廠個生產方式,etc模具、上色工序,
老翻商肯落本做隻高仿,出嚟同原裝極似其實一點都唔出奇。
回復 5# chshting

其實唔算偷,有人肯出$,有人賣姐!!!
可以偷出去比人翻模,果個都唔會係普通工廠仔...
回復 2# venson8789

心口燈壞既Mark I 好大機會係大陸造KO版,同Mark I 1.0版相似程度有8,9成
其實我又覺得高追HT Mark I 1.0不如買KO版,但一定要係買賣雙方都知道既情況下。
我之前見Y網有人存心假野當真野賣囉。
Mark I 我見到有人賣稱為:[HT 廠貨],其實是老翻!