Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 《MILK》12周年特別版 Tony Stark

回復 15# vicksuen

睇到, 不過好多ching重未放得底上次單嘢, 購買形式係改咗但仍怕再次失望.
上次係咪等咗一輪之後,又有隻特別版係個盒唔同但易入手好多?
今次真係唔好咁衝動
lee隻賣點係特別版?咁每逢大節日請出一款tony stark!我想要路飛xTony Stark
真係多謝哂~~~完全無興趣~~
加上好彩我的iron man之路已完~~~
300隻
都係算吧。。。。。
呢本雜誌嘅抽籤:he:,大家知咩事啦,對上一次係抽dx11,interbaka,又係無聲無色落幕:he:
請問ching哩個做型係邊度出現過?
請問ching哩個做型係邊度出現過?
cytam 發表於 4-12-2013 07:57 PM

師兄~~請問你有無睇iron man 3的~~XDDD重睇啦
睇下有乜配件..再諗..:57:
回復  wing1123

上次妙限定都無聽到有乜此平臺的人抽到, 無記錯的話最後亞妙連抽中名單部廢鬼事&#21003 ...
chankb 發表於 4-12-2013 06:13 PM

最記得係隻灰色Ironman,未公報抽櫼结果已經有人喺日本Y拍度賣! 好黑暗:cool:
今次又係員工中晒之後放上y拍賣
希望會有普通版啦。
上次見識過黑箱作業嘅抽簽,今次300隻網上預訂一定秒殺,到時又係拍賣網出現炒價:blame:
上次見識過黑箱作業嘅抽簽,今次300隻網上預訂一定秒殺,到時又係拍賣網出現炒價
kkkso04010 發表於 4-12-2013 08:57 PM

Kkkso兄請息怒…睇佢點安排先啦
我真係未聽過有人中過milk D HT限量版。