Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 《MILK》12周年特別版 Tony Stark

吾知why, 當話無貨時, 我一d都無失望.
如果之前已經好吾開心...可能這一隻吾係好attract me la.
mechanic and workshop 仲正.!
睇下將來有無散件執,自組好過

回復 131# 有性格

其實都無乜駛點開發, 沿用舊頭雕新油法, 掌心雷限量錶配件來自動漫Tony, 主要係牛仔裝是新開發的, 版個cutting唔錯.

來自Milk Cargo 的介紹

由大師KOJUN製作的TONY STARK頭雕,基本原型雖與THE MECHANIC版本相同,但正視角度的眼珠塗裝與傷勢較輕的面部傷痕設定,都是首次出現於第3集電影的1/6 TONY人偶身上。

整套作品包括一套由韓國頂尖服裝造型師HAI LIM精心製作的1/6牛仔裝束,當中備有的格仔恤衫,圖案頸巾,背心與牛仔褲的剪裁比例都稱身到位。配合TONY逃亡ROSE HILL期間佩戴過的迷彩CAP帽與牛仔帽均有同時奉上。
奶週facebook 有關訂購post 已删,做人做到咁大方,一有D唔啱聽就删post , 好奶勁呀:bla ...
kkkso04010 發表於 12-12-2013 11:16 AM

同 fb 個個打占人偶會有得揮  {:1_203:}
比PRE-ORDER  又out of stock.........:*
:35:broke back mountain tony
比PRE-ORDER  又out of stock.........
oscaryiu 發表於 12-12-2013 02:36 PM

MILK想玩柒人,人哋寸得起!
回復  neo.L

好難用今次300隻作準, 好似Midas 同露手Thor 呢類產量較多的限量品係Sideshow個網上都賣左 ...
chankb 發表於 12-12-2013 02:24 AM

你講哥幾種都唔係IRONMAN MK??,如果出MK??呢類熱炒野呢?網上訂幾千一定即爆......
總之我覺得點都唔夠人搶,唔關點樣訂既事.......
請問有冇話幾時派貨?
回復 146# neo.L

Midas 咪係 Iron Man Mark 21 囉.  係Sideshow網上賣咗成個星期先賣完, 無需要搶.
[b]回復 [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=7144540&ptid=217929]
係香港先咁癲一出就爆晒quota
對小弟來講, ironman冇甲響身,
我就覺得冇咩吸引力令我會俾錢入手...
算了吧,預左佢玩野,冇入既打算,留錢玩其他
各位,milk 個預訂又開番了,成功訂到!
已訂,thanks ching