Toysdaily 玩具日報

查看: 14785|回復: 24

[玩具攝影] 千值練 飛越顛峰2 Buster Machine7號

千值練 飛越顛峰2  Buster Machine7號 ~!!

見價錢ok就入手了~

{:1_226:}{:1_226:}{:1_226:}{:1_226:}{:1_226:}{:1_226:}{:1_226:}{:1_226:}

樣貌其實不算差,當然不能跟figma比較 (唔知點解figma做d樣真係唔錯....)

不過沒買錯~!!good~!!

開盒~~!!!

[size=14.666666984558105px]Buster Machine7號~!!

樣子還好啦~~:35:

呢一招我真係覺得好型~!!(笑)

唔知點解...我真係覺得呢隻條腿.....好靚:D

バスタービーム~!!

thxthx~~~{:1_208:}
回復 1# 武仔丸

Thank you sharing{:1_221:}
Thanks for sharing!!!!! :71:
I will keep waiting for mine....
今晚去取貨    :43:
How much? 有冇個樣子的大頭相? 關節如何,鬆唔鬆?質感跟figma差不多?

我有這件。不可動,身體頭髮各樣都不錯,就個樣其實唔得,不過,有眼鏡蓋著,遠看沒問題。
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 1021&highlight=

回復 5# gazza1211

小第$368入手.....當買隻figma

figma 比例 差唔多

關節ok 手臂還要比較緊,質感應該比較像SHF吧係後面條圍巾比較

手臂我應該中左SAD貨, 藍色邊左右不對稱....真的喜歡([size=14.666666984558105px]諾諾.莉莉)的話目前這一隻應該是最好的了....:35:

樣子應該看到吧...HAHAHA...
DieBuster !! :$
唔用stand斎企不太好看,腿不够修长。但这个价钱加唯一的可动产品。。。。。。等我周末回买。
Woo 大大影得好靚
忘了問你邊度買?
我期待佢既三一系列
回復 11# gazza1211

旺角信和2樓....不過當時已經係最後一隻囉= ="....

回復 12# jaja.henry

x2...不過無訂到....價位有點高....比較鍾意隻黑三一多d....
好似幾好喎, 買黎襯番隻 gunbuster 都好
回復  gazza1211

小第$368入手.....當買隻figma

figma 比例 差唔多

關節ok 手臂還要比較緊 ...
武仔丸 發表於 4-12-2013 07:06 PM

隻左上臂上下掉轉左裝姐 冇事嘅:71: