Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 武仔丸

[玩具攝影] 千值練 飛越顛峰2 Buster Machine7號

感謝樓主分享,在下近來愛上了千值練的產品呢!
星期日去信鵝見過實物後。。。放下了沒入手。
個人認為白色冇做陰影太沒 Heart 了。
很不像千值練,所以忍下了心頭的愛。。。
忘了問你邊度買?
gazza1211 發表於 5-12-2013 01:56 PM

Gazza兄有冇入手?
Gazza兄有冇入手?
fktuen 發表於 9-12-2013 10:57 PM

买了就带着她回大陆出差。刚开盒,第一次玩千值,感觉不太好,尤其是股关机支太短了,整条腿常常跌出来。但都是嗰句,没有可动的代替品,价钱与质素也在能匹配的范围,fans只有买。。。。
买了就带着她回大陆出差。刚开盒,第一次玩千值,感&#3527 ...
gazza1211 發表於 10-12-2013 12:52 AM

多謝 Gazza 意見。
大概我也應該入手。
之前隻可動首辦也未砌.....
星期日去信鵝見過實物後。。。放下了沒入手。
個人認為白色冇做陰影太沒 Heart 了。
很不像千值練,所以忍 ...
fktuen 發表於 9-12-2013 10:56 PM

唔係wor, 白色上面係打左灰藍色陰影家.
千值練既人型公仔 , 始終比不上機械{:1_204:}
支持一下。。。。。但麻麻地咯,過幾天才出報告。
支持一下。。。。。但麻麻地咯,過幾天才出報告。
gazza1211 發表於 12-12-2013 05:54 PM

All I'm worry of is their joints...
大問題其實就無, 而且因為諾諾的商品太少的原故, 呢隻應該係最好的選擇了.
BOME果隻我都有, 造型也很滿意, 但面相真係千值練呢隻好d