Toysdaily 玩具日報

查看: 27193|回復: 52

[玩具報告] Medicom RAH “赤裸裸”的Saber

沒有專業的相機*手機攝影*∼
沒有打燈∼
沒有運用特別的攝影技巧∼
沒有特別的後期製作∼
沒有準備的攝影出純實在赤裸裸的Saber!!! 希望不要介意:64: ∼實在太忙喇∼:79:

SABER屬於自己最近才喜歡的角色,因為今年才追看該動畫∼ 所以一出左貨就心急去拎!
個人覺得實物不比官圖差,最擔心的面相也做得好正,本來唔like既萌樣,玩玩下睇睇下又幾吸引喎{:1_221:} 3個面相好夠玩,唔知有冇數錯,6對半手仔真係好易多左d呢,d甲都做得好好,而且無sad無花無點點,qc呢方面要讚,件衫就一如以往m記水準,有d唔fit咁啦,把劍套會有水口位,大家拎貨要注意一下,不過其實真係做得幾令下,值得入,不過唔好既地方當然亦有,一就係頭上色好似好厚,搞到唔係咁好睇∼二就係腳部可動性好低,好難企囉∼:cool: 點解會咁既??總體而言,我好滿意又好鐘意{:1_211:}

有機會的話,真係要再重新影過,特別係d動態及萌相比自己收藏(滿足下){:1_197:}

相片可能令師兄們情緒不安,敬請見諒

點解d相可以咁鬼專業嫁...
隻野又令, 相又令,
嗚呀~...好毒呀!!!!
隻野又令, 相又令,
mr406aa1 發表於 29-11-2013 08:04

x2 ..........:63:
我禽日都恭迎咗聖駕返屋企。
提一提師兄,條腰封係要攝返响件甲裡面。
點解靚相無人回. 支持師兄.  最衰髮尾只得一個, 多塊面, 多個前髮都無得自組多一隻.
尾3果張..........S型{:1_221:}
隻野又令, 相又令,
mr406aa1 發表於 29-11-2013 08:04 AM

X3..........神級包膠呀.........!  :63:

小弟比個title呃左入嚟,雖然見唔到 赤裸裸 ,好彩都睇到 透透地 。:35:
好好好毒呀∼∼:no:
靚相!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   {:1_208:}
小弟比個title呃左入嚟,雖然見唔到 赤裸裸 ,好彩都睇到 透透地 。
catcat 發表於 29-11-2013 10:46 AM

我尋日除過佢件衫 (原因是我有AZONE 的啡裙那套), 胸部似IPAD咁.... 身體D膚色好白, 軟膠大舊過件衫, 有摺痕.
LUNCH HOUR....見到會無胃口.
HT推可動眼...M記推可換臉...我當然要可換臉...HT以後都給出我可換臉......:71:
我尋日除過佢件衫 (原因是我有AZONE 的啡裙那套), 胸部似IPAD咁.... 身體D膚色好白, 軟膠大舊過件衫, 有 ...
ivykwong1997 發表於 29-11-2013 11:59

胸部似IPAD咁:63:
正呀!!!雖然已經收到電話,不過呢兩日都出唔到mk攞,唯有睇各大大玩:49:
我尋日除過佢件衫 (原因是我有AZONE 的啡裙那套), 胸部似IPAD咁.... 身體D膚色好白, 軟膠大舊過件衫, 有 ...
ivykwong1997 發表於 29-11-2013 11:59 AM

明既明既:he::he::he::he: