Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Medicom RAH “赤裸裸”的Saber

我都入咗第一隻m記,腳睜係咪唔可以好似figure咁左右屈架?
M記做動漫野係有一手, 不過好易爛就真........
小弟比個title呃左入嚟,雖然見唔到 赤裸裸 ,好彩都睇到 透透地 。
catcat 發表於 29-11-2013 10:46 AM

cat大好久不見了∼!
我覺得個body係新既,因為胸有pad 定唔知空氣,我裝甲時按到才發現胸部有回彈情況
(不知這胸部的body是否賣點呢???!!){:1_228:}
HT推可動眼...M記推可換臉...我當然要可換臉...HT以後都給出我可換臉......
iWatch 發表於 29-11-2013 12:01 PM

可動眼亦有幾長處,各有千秋,不過動漫人物都係要多幾個麵好d
我尋日除過佢件衫 (原因是我有AZONE 的啡裙那套), 胸部似IPAD咁.... 身體D膚色好白, 軟膠大舊過件衫, 有 ...
ivykwong1997 發表於 29-11-2013 11:59 AM

唔係掛:69:∼我無打算除衫無azone那套,反正,佢跟住會出西裝版本同埋暗黑,再等下。
點解靚相無人回. 支持師兄.  最衰髮尾只得一個, 多塊面, 多個前髮都無得自組多一隻.
ivykwong1997 發表於 29-11-2013 10:20 AM

因為太過“赤裸裸“,令不少師兄反感了,下次都係用正常mode,對不起呢{:1_229:}
我都入咗第一隻m記,腳睜係咪唔可以好似figure咁左右屈架?
Hawk 發表於 29-11-2013 01:10 PM

今次就係腳跟出事,左右不行,前後活動範圍低
M記做動漫野係有一手, 不過好易爛就真........
fatcheong 發表於 29-11-2013 02:23 PM

其實除左上次我太大意扭錯左,斷手掌同自己跌爛,其他所有m記既figure都無爛。。。。。我諗佢地有進步既
x2 ..........
布魯士 發表於 29-11-2013 08:29 AM

尾3果張..........S型
irontuba 發表於 29-11-2013 10:21 AM

好好好毒呀∼∼
heniz111 發表於 29-11-2013 10:50 AM

靚相!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sabaoth 發表於 29-11-2013 11:03 AM

正呀!!!雖然已經收到電話,不過呢兩日都出唔到mk攞,唯有睇各大大玩
hoho10120998 發表於 29-11-2013 12:12 PM

感謝咁多位師兄既支持∼!!:64: :64:
中左呢個post既毒,見信和二樓!#*) :he: 忍唔住,買左:)
呢隻Saber真係造得好好 ~
我對Saber麻麻都收咗隻 ~
希望遲D有時間影下相啦 ~
Don't know much about Saber. Looks like many Ching love this anime. 靚相!!!!!!!!!
Kuuga_iwsp 發表於 30-11-2013 04:02 AM

期待令相:handshake:
我都希望可以再影多次saber
Kuuga_iwsp 發表於 30-11-2013 04:02 AM

恭喜平價入手,我係蕉人要差不多15條魚
呢隻都算係medicom囡囡既革命之作~~
medicom一路俾人既感覺就係body質素差 , 配件少
但今次除左用新body外~又有劍~又有劍氣~又有靚靚地台~
真係唔入唔得~~:D