Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Medicom RAH “赤裸裸”的Saber

Don't know much about Saber. Looks like many Ching love this anime. 靚相!!!!!!!!!
squll 發表於 30-11-2013 05:58 AM

推介你睇啊∼squll兄
  睇 fate�stay night 先,雖然係好多年前既作品,但故事真係好正。
  之後fate�zero係stay night既前傳,就畫得正好多呀。
呢隻都算係medicom囡囡既革命之作~~
medicom一路俾人既感覺就係body質素差 , 配件少
但今次除左用新body外 ...
密斯威爾 發表於 30-11-2013 06:57 PM

其實medicom真的不斷在改善,rah eva 系列已經超吸引eva既fans們
師兄請教,胸口除甲後,胸下打X線的金色點,有幾多粒,我只有5粒only...似少咗粒
回復 33# nela
六粒:76:
師兄請教,胸口除甲後,胸下打X線的金色點,有幾多粒,我只有5粒only...似少咗粒
nela 發表於 30-11-2013 10:27 PM

剛剛睇左,6 粒金色
如果少左,打去問下可以點搞
    恭喜平價入手,我係蕉人要差不多15條魚
Usteakum 發表於 30-11-2013 18:48

期待令相
我都希望可以再影多次saber
Usteakum 發表於 30-11-2013 18:46

我都係影吓渣相,做個紀錄罷了 ~
我都係超人入的 ~  同你同價 ~ {:1_240:}
回復 35# Usteakum

為咗果粒去黃sir到換個只又好似⋯⋯驗C官咁⋯:die:
我都係影吓渣相,做個紀錄罷了 ~
我都係超人入的 ~  同你同價 ~
Kuuga_iwsp 發表於 1-12-2013 03:28 AM

做紀錄真係好緊要我覺得,之前我既post都有提過,太多玩具唔可能下下拎出黎玩黎回味,執一執櫃或者執一執盒都唔知要搞幾耐,影左相就唔同喇,放係手機,時時刻刻都可以睇返,多方便,又可以同朋友同好分享。

超人入原因大家都應該係求安心,有咩事都可以同佢地傾下
回復  Usteakum

為咗果粒去黃sir到換個只又好似⋯⋯驗C官咁⋯
nela 發表於 1-12-2013 09:08 AM

我唔係咁既意思,我指你可以詢問一下可以點搞,因為這不是你的錯,這也算是缺件,對不對? 可能佢地有方法幫到你,唔係話一定要換成隻,我想頂多就係幫你換衫吧
好鬼靚∼∼∼∼∼∼∼∼
新買未開的朋友真係要非常小心,我一開盒即除甲睇真係得5粒金鈕,点知第6粒原來跌咗係個吸塑內.......好彩.....
我都有一粒金鈕係痴唔實趺了出來, 我用膠水自己痴番..
我都有一粒金鈕係痴唔實趺了出來, 我用膠水自己痴番..
gingq9 發表於 2-12-2013 12:53 AM

睇黎有唔小師兄中SAD....我反而開頭擔心D白鈕會痴唔實
睇黎有唔小師兄中SAD....我反而開頭擔心D白鈕會痴唔實
Usteakum 發表於 2-12-2013 09:40 AM

用膠水黏完, 昨晚著番件甲時又趺番出黎, 我見forum有人用AA膠成功, 但小弟自問手殘唔敢用AA膠費事越整越衰, 所以都係算了, 反正無打算除甲dispaly
用膠水黏完, 昨晚著番件甲時又趺番出黎, 我見forum有人用AA膠成功, 但小弟自問手殘唔敢用AA膠費事越整越 ...
gingq9 發表於 2-12-2013 01:30 PM

咁有岩既.....