Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 真心感動呈獻 NECA 18” Pacific Rim (第四級怪獸海量圖)

回復 60# pakho1222

始終套戲好壞參半. 好鐘意嘅好似我地咁就好鐘意. 唔鐘意嘅就睇完算. {:1_224:}
多謝樓主好帖好圖。
只是這只十八寸似乎跟七寸的相去不遠,亦無可玩配件(當然劍是例外……),對小弟來說要八百多九百元不太值得…… 其實這般大小的應可以更仔細多點的……
回復  pakho1222

始終套戲好壞參半. 好鐘意嘅好似我地咁就好鐘意. 唔鐘意嘅就睇完算 ...
darknight 發表於 23-11-2013 09:09 PM

對,希望佢出 埋其他幾隻18吋 :35:
琴日經過見到實物,好有氣勢!不過其實仲有d膠味。

係度諗緊佢 LED 開燈個效果係點。睇左你d相終於知道 -v-

心口好型,如果頭燈再光d就正啦,好似電影裡面射燈咁 xDD hahahaha
回復 62# bigjohn2hk

我預了要後期加工.... 我想要一兩週後才開工了:o
回復 63# pakho1222

若出澳洲機就死人... 我中曬.  土炮赤紅風暴同俄國垃圾桶食屎啦~ {:1_224:}
回復 64# justice_wing

我玩左粒幾鐘, 所以個額唔夠力. 因為好似得兩粒AG1??? 推兩盞燈.

若出澳洲機就死人... 我中曬.  土炮赤紅風暴同俄國垃圾桶食屎啦~
darknight 發表於 25-11-2013 12:35 AM

我反而想要赤紅風暴 同俄國機 俄國個拳頭好正呀!
回復  justice_wing

我玩左粒幾鐘, 所以個額唔夠力. 因為好似得兩粒AG1??? 推兩盞燈.
darknight 發表於 25-11-2013 12:36 AM

我唔想要頭頂燈
回復 69# pakho1222

各有口味! 師兄和我相反∼ 我要燈∼
我反而想要赤紅風暴 同俄國機 俄國個拳頭好正呀!
pakho1222 發表於 25-11-2013 04:15 PM

我都鍾意俄羅斯機, 因為夠raw哈哈~ XD

各有口味! 師兄和我相反∼ 我要燈∼
darknight 發表於 25-11-2013 04:52 PM

只想要心口燈!
我都鍾意俄羅斯機, 因為夠raw哈哈~ XD
jeffloh 發表於 25-11-2013 04:54 PM

Yes... so sad that 3A did not get the license for this movie :o
回復 73# RRAAYY

睇番師兄又有POINT, 各有所愛. 我都係鐘意時代感一D. 所以我少入懷舊/卡通12". 就如似我少入3A. 但REAL STEEL我已敗了兩隻. NOISY會係第三隻. 隻METAL GEAR REX真係搞到我大國勃起.{:1_223:}
果然是夠大才夠氣勢~~果斷預定了再版