Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 真心感動呈獻 NECA 18” Pacific Rim (第四級怪獸海量圖)

回復 15# chankb

唔係好圖添咩?~ :^
回復 16# acq

我都覺.雖然DETAIL位仍有好能大進步空間. 但玩上手真係好Q震撼. 真係想攬住佢睇BLURAY~
感觉你已离我很遥远。。。。太犀利了!!
沉默是柑 發表於 21-11-2013 11:31 AM

傻啦. 我覺得係"你已离我很遥远. " 你玩IRONMAN, 玩女, 玩煙我無樣掂. {:1_224:}
恭喜恭喜,精精日上
Oldcat 發表於 21-11-2013 12:30 PM

如果係生意就好囉....................!!! {:1_214:}
darkknight兄近排生產力高,支持一下
Assassin 發表於 21-11-2013 02:31 PM

搞到日日瞓唔夠6粒鐘, 想死~ 但玩和執時又欲仙欲死~
之前冇訂,好想入番,但依家周圍都搵過,唔見有………………
dragonken 發表於 21-11-2013 03:50 PM

我星期二INS POINT都有. 而今日尖沙咀猿玩具都有. :^ 不過要一牛.
18吋. 好大隻夠氣勢~~~~~~~~~~~~~~~~~~
denniskwong 發表於 21-11-2013 04:53 PM

你漏左個"能"字. 係好X大~~~
先前有看到玩家說只是7吋放大阪,
不過看了這些照片,其實還是有很多細節不錯的呀!!!
(身上的線條,卯釘,油壓 ...
geo000099 發表於 21-11-2013 05:51 PM

都是師兄細心. 對比7", 隻7"變得很簡陋. 當然以18"SIZE可以更加DETAIL. 我念自己加"食"片和少少滲線會更像真 無可動手指真的可惜, 可能因為有燈而少了其他GIMMICK???
一口氣閱畢,
只有一個感想,
強大!!
旺角UA, 9魚, 手快有, 手慢無. Good Luck
Ok... let me take some photos during this weekend :p
真係好有誠意,好有愛既主題:$
絕對係精華級水準~正~
nice review!! must support!! :71:
你漏左個"能"字. 係好X大~~~
darknight 發表於 21-11-2013 06:26 PM

小弟雖然唔好此物,但18''巨大身驅,
又着燈,又精細,真係好x有氣勢:71:
都是師兄細心. 對比7", 隻7"變得很簡陋. 當然以18"SIZE可以更加DETAIL. 我念自己加"食"片和少少滲 ...
darknight 發表於 21-11-2013 06:32 PM

7吋 邊有咁霸氣
btw 多謝ching pm 我聽日再去碰下運氣 {:1_235:}