Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 真心感動呈獻 NECA 18” Pacific Rim (第四級怪獸海量圖)

對pacific rim零興趣, 不過見你圖文並茂, 有heart. 鼎力支持.:71:
師兄好圖:77:
我都有入
基本上話係7“放大都冇錯的
不過係可動方面
關節基本上完全一樣
7"我改左手臂同搏頭之間有水平關節擺整面pose
呢隻18“咁大真係唔知點攪加唔捨得攪:ice:
BTW唔睇post都唔知有背翼!
大大隻detail同著燈真係超正

回復 39# 隨感一亡魂
回復 42# 小丙1018

回復 43# ed1978hk

謝師兄!!
旺角UA, 9魚, 手快有, 手慢無. Good Luck
toys_group 發表於 21-11-2013 08:35 PM

玩具之友守望相助!
小弟雖然唔好此物,但18''巨大身驅,
又着燈,又精細,真係好x有氣勢
kenchilaw 發表於 22-11-2013 12:59 AM

念念下都係覺得自已唔係好啱。 文化人唔應該講x, 重叫人講x.  所以我鄭重道歉: 對唔hai住。
回復 45# pakho1222

其實好多細舖重有。 不過要9魚至一牛。 不如等佢再版重出或第二集。:54:
對pacific rim零興趣, 不過見你圖文並茂, 有heart. 鼎力支持.
Firewalker27 發表於 22-11-2013 10:33 AM

無奶油嘅, 你無睇過套戲? 我要彈係個女角架妹唔夠靚。
回復 47# waven

師兄個改7”post我都有睇,但無膽同時間下算了。
回復 52# darknight
有睇過, 但係感覺上, 有點係睇過1次唔會再翻睇.
回復 54# Firewalker27

不過劇情真的很緊湊. 不過各有所愛. 我變了PACIFIC RIM死忠FAN呢~ {:1_214:}
無奶油嘅, 你無睇過套戲? 我要彈係個女角架妹唔夠靚。
darknight 發表於 22-11-2013 02:19 PM

其實我都係覺得一般
睇到佢係香港開戰加左唔少分數,但又未算好經典果D
回復 55# darknight
無計啦, 我銀兩, 位置, 時間有限, 唔可以好似你咁想買就買.
(到你第日結左婚有細路你就明架啦)
回復 57# Firewalker27

我明. 我結左婚有兩個化骨龍........................... 隻野係我倉度.  :die:
其實我都係覺得一般
睇到佢係香港開戰加左唔少分數,但又未算好經典果D
edmondphk 發表於 23-11-2013 01:05 PM

可能我係熱血過頭吧~~~~ :o
可能我係熱血過頭吧~~~~
darknight 發表於 23-11-2013 02:49 PM

{:1_235:} 同好 +1

:63: 但係正常價未入到... 阿虎低見8xx 我覺得會回落 因為唔係咁多die hard fans like us :36: