Toysdaily 玩具日報

查看: 4217|回復: 17

[詢問] 隻 Medicom Fourze 變色, 由白變紅!

我隻 Medicom Fourze 變色, 由白變紅, 有冇方法補救? 我只是在玻璃櫃display, 冇射燈, 都出事, 點解?
有冇其他朋友都有這問題?
Yes... But not me and no way to prevent... This is Medicom............. :(
Yes... But not me and no way to prevent... This is Medicom.............
Douglas.M.Saint 發表於 10-11-2013 02:38 PM

所以我只能看, 不敢買.....
放心,他只是在變fire stage
Fourze: Trans-am!!
看見隻Fourze...令我唔敢高追隻W, 我驚又變色, Fourze都係八條魚, 但隻W要二十幾條魚...其實我都好彩, 買了二十幾隻, 玩了三, 四年 medicom, 今次係第一次中招, 其他除了悟空包膠頸部裂紋外, 都未有大件事, 本來隻Fourze 都冇諗住買, 但最近個水見平就中招! 希望將來冇事, 始終玩Rider, 一定要受medicom 呢D驚喜!
可唔可以影張相睇下  等我有個心理準備  因為我早兩星期都入左隻  仲係日本運緊套配件番黎......><"
死症!物料問題,我試過用Lemon同食用梳打粉同水浸一晚,好似好少少
有冇相睇下? 我果隻未有事wor…
呢隻全身白雪雪, 我都怕佢好快變黃............
我&#22000;隻都有咁&#22021;情況,個肋甩底附近位置白變粉紅 ~ 好礙眼呀, 淒慘! :ice:
[quote]看見隻Fourze...令我唔敢高追隻W, 我驚又變色, Fourze都係八條魚, 但隻W要二十幾條魚...其實我都好彩, 買了 ...
Pazu 發表於 11-11-2013 01:13 AM [/quote

隻W 半綠半黑,我隻一出就入手至今都冇事,唔使驚喎!
Ching我個隻情況也一樣,放入柜display可能受陽光影響,件衫前面變在好似粉紅色。冇眼睇放返入盒好幾個月,之前無聊拿出黎睇,好神奇件衫又變返白色。
你好~避免日光跟燈光照射~過一陣子FOURZE就會白回來了~謝謝