Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年6月 超合金魂 無敵Robo Trider G-7 & 超合金魂Stage(官圖P15)

玩過機戰后,這件都走不掉。如果之後發放進度資料和圖片沒有什麽大問題的話,一定買的。最 ...
gazza1211 發表於 7-11-2013 11:57 AM

無, 我合金魂其實唔多, 哈哈哈~
點解只有合金魂GGG的新設計圖和消息。。。。。。合金魂G7的呢??難道是先出GGG??那之前意大利和笨大show的展覽產品難道是假嘢。。。。???
點解只有合金魂GGG的新設計圖和消息。。。。。。合金魂G7的呢??難道是先出GGG??那之前意大利和笨大show ...
gazza1211 發表於 23-11-2013 11:16 PM

tag hobby話今期FIGURE王193號公佈左2014年6月發售27000Yen, 見到個價真的立即縮晒
因為連埋個舊"既"野? 會唔會有單體發售? 唉.....
tag hobby話今期FIGURE王193號公佈左2014年6月發售27000Yen, 見到個價真的立即縮晒
redfish 發表於 22-2-2014 12:04 AM

哇!!看之前的show display圖,G7高度只跟大武士差不多。就算是跟埋隻飛機,也不應該那麼貴吧(我估計飛機也是膠多、金屬少)。。。。。。不過,參考之前GX-63 Franky將軍經驗,26000幾yen也落得如此收場,如果等得,G7最後也不會太高價吧。。。。。。另外,GX-64 Yamato夠貴啦,但輕飄飄,價錢跟用料不成正比。。。。。。講了那麼多,都是廢話,我都會買,不過不會訂,買現貨!
如果G7定價係27000日元,我就唔定等現貨。

合金魂一定買,不過呢隻又係定價高,等現貨啦!

哇!!看之前的show display圖,G7高度只跟大武士差不多。就算是跟埋隻飛40機,也不應該那麼貴吧( ...
gazza1211 發表於 22-2-2014 08:25 AM
哇!!看之前的show display圖,G7高度只跟大武士差不多。就算是跟埋隻飛機,也不應該那麼貴吧( ...
gazza1211 發表於 22-2-2014 08:25 AM

呢個價, 真的日本自己都未必會多人買, 相信只得意大利佬肯畀.
stonekeung01 發表於 22-2-2014 11:22 AM

咁又高返好多呢.................:71:
好囉,望穿秋水終於等到!
老餅合金Never Die!
老餅合金Never Die!
快快 發表於 31-10-2013 05:30 PM

10000%贊成師兄講法:52:{:1_226:}
stonekeung01 發表於 22-2-2014 11:22 AM

18cm!真的太小了,比大武士还矮。。。。。。
18CM真係好細隻,高雙子EX少少{:1_200:}

而家D合金魂都係細少化,上隻DANGUARD都係咁,不過都會買,等現貨.
18cm!真的太小了,比大武士还矮。。。。。。
gazza1211 發表於 22-2-2014 11:54 AM

18cm係仲矮過太空保衛者
買! 好波............:71:
咁又高返好多呢.................
ray文 發表於 22-2-2014 11:31 AM

只係用左遠近法影, 睇個座就知G7矮好多, 泰坦3高25cm左右