Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年6月 超合金魂 無敵Robo Trider G-7 & 超合金魂Stage(官圖P15)

你入我入....................
ray文 發表於 24-2-2014 11:21 AM

係咪先....呢隻我入硬呀:shy:
係咪先....呢隻我入硬呀
iamfinethankuuu 發表於 24-2-2014 11:31 AM

你又用你既財力黎大我地.....................:79:
剛剛見到孤仔G7開訂十八魚半
digilemon 發表於 24-2-2014 05:40 PM

唔係呀嘛,咁貴,搵鬼訂咩
接近2k,好貴呀....{:1_201:}
你又用你既財力黎大我地.....................
ray文 發表於 24-2-2014 11:42 AM

我同文兄爭太遠了.......你係大連皇...又有大連百貨做後台....仲得到12嘅芳心.....同你無得比呀文兄:35:
唔係呀嘛,咁貴,搵鬼訂咩
taifat 發表於 24-2-2014 07:31 PM

一句講哂........等佢插到咁上下先出手啦.....十八魚半呢個價真係加少少都可以入到隻EX合金喇:36:
digilemon 發表於 24-2-2014 05:40 PM

哇!!27000yen是含稅價,稅率是8%,不含稅價應該是25000yen左右。現在匯率在0.076左右。即港幣1900。這種訂價,跟普通建議零售價沒有什麽優惠啊,我幹嗎要跟你訂啊?難道我要跟你對賭日元匯率嗎??

回顧之前經驗:
》》大王者在日本大受歡迎、在香港無乜人識,落得大插下場;
》》宇宙大帝大受歡迎,訂貨和出貨量超多,價長期上不去;
》》金毛獅王本身就是大受歡迎,但出貨不多(可能是地震、或者,sample趕客),所以,實物出來后才炒上去;
》》Franky將軍沒有什麽人訂、訂價和開盤價也高、入貨也不多,但都大大插。

除了意大利以外,這件G7號召力比大王者低,更不用跟大帝和獅王比。除非出貨量少,價錢才堅挺。不過,笨大是上市公司要利潤、批發和零售要交租、工廠代工有minimum order,所以,他們還要是製造和購入大批貨品啊。
唔係限定,又真係唔知訂黎做咩?
有得賺唔賺又真係對唔住自己。
不過gx64,65會插水先算。
現在真係有愛先買,當日貪平買左大王者,現在真係好後悔....
頭像被屏蔽
自從經歷過某廠既Q版柯柏文事件後:68:,真係落訂前 停一停,諗一諗:36:
你入我入....................
ray文 發表於 24-2-2014 11:21

我都入硬!文爺你要入喇:^
一般般吧 對依隻野無咩愛。睇下就得了
我同文兄爭太遠了.......你係大連皇...又有大連百貨做後台....仲得到12嘅芳心.....同你無得 ...
iamfinethankuuu 發表於 24-2-2014 07:34 PM

你又屈我...................又蝦人地...............:79: